SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençlerbirliği Maçında Goller Yeni Malatyaspor'dan!. 1-1

0
Güncellendi - 2021-02-26 22:30:38
Gençlerbirliği Maçında Goller Yeni Malatyaspor'dan!. 1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Sportif Direktör Ali Ravcı'nın yönetiminde çıktığı Gençlerbirliği deplasmanında, her iki golünü de oyuncularının attığı karşılaşmada rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Semih Kaya'nın 18. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Yeni Malatyaspor'un golü 34. dakikada Tetteh'ten gelirken, 60. dakikada direkten dönüp Kaleci Ertaç Özbir'e çarparak ağlarla buluşan top, Gençlerbirliği'ne golü getirdi.

STAT: Eryaman Stadyumu

HAKEMLER: Alper Ulusoy (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), İbrahim Çağlar Uyarcan (Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), İbrahim Bozbey (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), 4.Hakem Emre Kargın (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Serkan Ok (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi)

GENÇLERBİRLİĞİ: Bo Kristoffer Nordfeldt, 2.Mattias Erik Johansson, 3.Halil İbrahim Pehlivan (Dk.76 88.Murat Yıldırım), 4.Arda Kızıldağ, 8.Soner Dikmen, 12.Mustafa Akbaş (Dk.46 39.Pierre Yves Nicolas Polomat), 21.Daniel Joao Santos Candeias (Dk.87 11.Srdan Spiridonovic), 23.Robert Ayrton Piris Da Motta Mendoza, 30.Lucas Andres Mugni (Dk.46 10.Sefa Yılmaz), 33.Floyd Ama Nino Ayite, 91.Sandro Cesar Cordovil De Lima

YEDEKLER: 44.Übeyd Adıyaman, 7.Dominik Grzegorz Furman, 10.Sefa Yılmaz, 11.Srdan Spiridonovic, 17.İlker Karakaş, 19.Rahmetullah Berişbek, 26.Sami Gökhan Altıparmak, 27.Ömürcan Artan, 39.Pierre Yves Nicolas Polomat, 88.Murat Yıldırım

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Altıparmak

YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 4.Stephen Patrick Mallan (Dk.46 9.Umut Bulut), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 17.Teenage Lingani Hadebe, 19.Benjamin Tetteh, 20.Ahmed Ildız (Dk.90+1 8.Fernando Ruben Zuqui), 26.Semih Kaya, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 57.İssam Chebake, 61.Zeki Yavru, 77.Mustafa Eskihellaç (Dk.88 98.Jetmir Topalli),

YEDEKLER: 1.Abdulsamed Damlu, 8.Fernando Ruben Zuqui , 9.Umut Bulut, 11.Jody Lukoki, 12.Aly Malle, 14.Doğukan Emeksiz, 27.Eric Ndizeye, 90.Kubilay Kanatsızkuş,92.Bülent Cevahir, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hakan Çalışkan

GOLLER: Dk.34 Benjamin Tetteh (Yeni Malatya), Dk.60 Ertaç kendi kalesine (Gençlerbirliği)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.18 Semih Kaya (Yeni Malatya), Dk.71 Ayite (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Arda Kızıldağ (Gençlerbirliği)

Dakika 6 GOL TEHLİKESİ: Santos Candeias’ın sağdan ortasında Sandro Cesar Cordovil De Lima yakın mesafeden kafayı vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 7 GOL TEHLİKESİ: Yeni Malatyaspor’da Benjamin Tetteh’in sağdan ortasında ceza sahası içerisinde Ahmed Ildız vurdu, top üstten auta çıktı.

Dakika 10 GOL TEHLİKESİ: Stephene Mallan, ceza sahası içi sol çaprazdan sert vurdu kaleci Kristoffer Nordfeldt soluna iyi uzandı ve gol izin vermedi. Kristoffer Nordfeldt’ten dönen top Mustafa Akbaş’a çarparak kornere çıktı. Korner atışı kullanıldı, Gençlerbirliği savunması topu uzaklaştırmak istedi ancak başarılı olamadı. Ankara ekibinin yarı alanında topa sahip olan Mustafa Eskihellaç, uzak mesafeden sert vurdu ancak top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 16: Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor yarı alanında baskı sonucu topun sahibi oldu. Topla buluşan Lucas Andres Mugni pas vermek yerine kaleyi düşündü. Mugni’nin şutunda kaleci Ertaç Özbir topun sahibi oldu.

Dakika 18 KIRMIZI KART: Gençlerbirliği’nde Ayite sol çaprazdan ceza sahasına girmek isterken Semih Kaya’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Alper Ulusoy, Semih’e sarı kartını çıkarttı. Hakem Ulusoy, VAR incelemesinin ardından bariz gol şansı olduğunu derğerlendirerek, Semih’e kırmızı kartını çıkarttı.

Dakika 23 GOL TEHLİKESİ: Gençlerbirliği’nde serbest vuruşu Soner Dikmen kullandı. Soner’in vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dakika 29 GOL TEHLİKESİ: Santos Candeias’ın sağdan içeriye pasında Soner Dikmen ceza sahası içerisinde vurdu, son anda İssam Chebake dokundu ve gole izin vermedi.

Dakika 32: Gençlerbirliği’nde Floyd Ama Nino Ayite uzaktan şansını denedi ancak top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 34 GOL: Yeni Malatyaspor öne geçti. Gençlerbirliği’nin kullandığı korner atışında arka direkte Zeki Yavru kafayı vurdu. Sonrasında topla buluşan Mustafa Eskihellaç, Gençlerbirliği yarı alanına kadar topu taşıdı ve yanındaki Benjamin Tetteh’e pasını aktardı. Tetteh, Bo Kristoffer Nordfeldt’i mağlup etti ve takımını öne geçirdi: 0-1.

Dakika 40 GOL TEHLİKESİ: Gençlerbirliği’nde Mattias Erik Johansson ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert vurdu, üst direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

Dakika 42: Gençlerbirliği’nde Motta Mendoza ceza sahası dışından vuruş hazırlığı yaparken Tetteh’in yaptığı hareketle yerde kaldı ve hakem faul verdi.

Dakika 43: Gençlerbirliği’nde serbest vuruşu Soner Dikmen kullandı. Soner’in şutunda kaleci Ertaç Özbir, parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Mücadelede ilk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 3 dakika ilave edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dakika 49: Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihellaç, yarı alanından aldığı topu Gençlerbirliği yarı alanına kadar taşıdı ve sağdan hareketlenen Benjamin Tetteh’e pasını aktardı. Sağ çapraza kadar inen Tetteh istediği vuruşu yapamadı.

Dakika 51: Gençlerbirliği’nde Floyd Ama Nino Ayite, ceza sahası dışı kaleyi karşıdan gören bir noktadan şansını denedi top, kaleci Ertaç Özbir’de kaldı.

Dakika 53: Mustafa Eskihellaç’ın pasında sağdan hareketlenen Umut, ceza sahası içine pasını aktardı, Tetteh topun gelişine vurdu top defanstan döndü.

Dakika 60 GOL: Gençlerbirliği beraberlik golünü buldu. Ankara ekibinde Floyd Ama Nino Ayite uzak mesafeden çok sert vurdu top önce direğe sonra kaleci Ertaç Özbir’in sırtına çarparak ağlara gitti: 1-1.

Dakika 71 KIRMIZI KART: Gençlerbirliği’nde Floyd Ama Nino Ayite, Hadebe’ye yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Dakika 73: Zeki’nin sağdan ortasında Benjamin Tetteh’ten önce Nicolas Polomat yükseldi kafayı vurdu ve topu kornere gönderdi.

Dakika 74: Karim Hafez’in kullandığı korner atışında Umut Bulut iyi yükseldi ancak istediği kafa vuruşunu yapamadı.

Dakika 76 GOL TEHLİKESİ: Yeni Malatyaspor mutlak bir gol kaçırdı. Benjamin Tetteh’in pasında sağdan hareketlenen Mustafa Eskihellaç ceza alanına girdi, sağ çaprazdan müsait pozisyonda topu dışarı attı.

Dakika 82: Zeki Yavru ceza sahası dışından şansını denedi ancak top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 6 dakika ilave edildi.

Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Ferdi DURDU,  Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha- AA (Ankara)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Sayim44 (3 yıl önce)
    Malatyaspor camiası olarak futbolculara ve heyete moral vermemiz gereklidir. Futbol moral, motivasyon sporudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Malatyaspor iyi yolda
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yönetim takımı küme düşürmeye karar vermiş.hem skor hem oyun kalitesi olarak önde giden takımda yapılan oyuncu değişikliklerine bakın kesinlikle kötü niyetli olduğunu görürsünüz.rakipde 10 kişi kaldığında yine bizden üstün oynadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • eren kolcu (3 yıl önce)
    sağ tarafta 18 takım görünüyor puan sıralamasında. geri kalanı ne yaptınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Sayın yorumcular lütfen olumsuz eleştirilerden kaçınalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Rakibin golünden önce, gölü atan ayite'nin ahmed'e yaptığı faulden dolayı ikinci sarı dan atılması gerekiyordu. Hakem gözünün önünde olan pozisyona devam demekle belkide galibiyetimize engel oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Semih ne yapmak istiyor gol olaydım takımı 10 kişi birakmiyaydi takımı ama gücü yetmedi kulübe dışına çıkarmayın semih yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • 4444mehmet (3 yıl önce)
    İlk yarı kazanmak için ümidimiz vardı ; 2. Yarı Umut bulut ile yok oldu. Umut bulut evinde otursun kirasını ben verecem. Yeter allah aşkına yeter. 2 hafta sonra başka şeyler konuşacağız. Oynatmayın bu adamı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen yıldevrearası transfer döneminde kayserisporun kovaladığı umut bulutu Malatyaspora alanın kim olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.her maç bu ızdırabı çekmeye mecburmuyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    son 20 dakikada rakip 10 kişi oynadı. hamza hocanın berbat futbolundan kalır yanınız yok. yine umut bulut.. yine defansif futbol. tine rakip %70 le biz %30 la..a cilen beşiktaş maçına kavuşması şartıyla hocaa hocaaaa. ali ravcıdan olmaz. hakan çalışkanın pro lisansı var. ama ama emir komuta ali ravcıda
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan ateş (3 yıl önce)
    Tetteh mustafa eskihallaç uyumu ve başarısı ile defansta wallece hadebe ikilisinin uyum ve başarısını bozmayın bu ikilileri yenilmek istemiyırsanız .semih 4 maçtır formsuz dinlendirnek lazım oyuncuyada takımada yazık.güvenlik görevlidine hakaret nedir profosyonel oyuncuya bu sorumsuzluğunun karşılığı ağır para cezası olmalı kimse keyfine göre takımı zarara uğratamaz adem galibiyette nasıl prim alıyırsa sorumsuzluktada cezasını ödemeli yoksa takumda laubalilik sorumsuzluk tavan yapar toparlayamszssın ey yönetim.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    felaket tellalları çıkmış piyasaya hala düşeceğiz diyor yuh yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sene senin gibiler yüzünden bu takım küme düştü.O zaman 24 puanımız var,8 sıradayız deyip,bu takım mı düşecek diye uyaranlara gülüp geçiyordunuz.O sene 9 maç arka arkaya 3 puana hasret kalmıştık.Şimdi O seriyi yakalamamıza 2 maç kaldı.Önümüzdeki iki maçtan 3 puanı hangi takımı yenerek alacağız?Beşiktaşı yenerekmi?Yoksa deplasmanda denizliyi yenerekmi?Ligin en kötü takımını yenemedik.Bundan haberin var değilmi?Biz buna göre yorum yaparız sen neye yorum yapıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Devre arasında Ali Ravcı herhalde Hamza’dan mesaj aldı Umut’u oyuna aldı. 1 kişi eksiğiz forvet alıyor. Umut’u alacaksan uzatmalarda al. İlk yarıdaki kadro eksiklerden dolayı fena değildi. Bunlarda süper ligde görev alıyorlar. İnşallah ligde kalırız. Semih’i de ilk 11 de kesmek gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Hocaya ve masrafa gerek yok, sezon sonuna kadar Hakan Çalışkan ve Ali Ravcı ile devam... Sorumsuz davranan Semih ve Adem'e para cezası verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayı çözmüşşün.Lakin bu çözüm taraftarın artık sıkıntı yaşamaması ve üzülmemesi için küme düşmesini sağlayacak bir çözüm.Takım ligin averaj takımını yenemiyor,takım galip iken durup dururken olmazsa olmazları umutu alıyorlar ve takım golü yiyip geliyor.Tabi sizin gibi çok yüksek seviyede futbol bilenlerde bunları alkışlıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Nuri Elazığlı mısın, iki lafından biri küme düşmek inadınıza düşmeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • b44 (3 yıl önce)
    bana göre takım iyi mücadele etti.Bir puan iyidir.Vasat bir teknik direktörede gerek yoktur.Ravcı bu yılı rahatlıkla götürür.mustafa ya nasıl haksızlık edildiğinide bugün görmüş olduk.futbulculara ödemeleri yapılırsa bu takım küme düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neye göre iyi.Ligin averaj takımından alınan 1 puana sevinenler ya küme düşme barajından haberiniz yok yada Malatyasporun bulunduğu konumdan yada fikstürden ezbere yorum yapmayın biraz gerçekleri görün takım hiç iyi değil.Alınan 1 puana bir bak bizim asıl çekiştiğimiz takımlarla arayı açmışmıyız hayır.Neye göre ne için 1 puan iyi diyorsunuz şaka gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)b44 isimli kullanıcı yorumuna
    Takımdaki futbolcuların alacağı Yok.Bunu söyleyen Ali Ravcı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bu nedir ya bu futbol mu ya?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarmuzulu44 (3 yıl önce)
    Hamza Hamzaoğlu ile kurtulduk. Ali Ravcı ile kendimize geldik. Hemde bir eksiğe rağmen ilk yarıyı 1-0 galip bitirdik. Ertaç Özbir gibi ülkenin en tecrübeli kalecimiz varken Abdulsamet yedeğin yedeği bilemez olamaz. Umut, Semih, Zeki ve Ahmet Ildız gibi oyuncular çok ağır kalmaktadırlar. En kısa zamanda yaşlı, hantal, topu ayağında bile tutamayan bu futbolcular kadro dışı bırakılmalıdır. Ali Ravcı takıma nerde, nasıl müdahale yapacağını en azından ne yapacağını iyi bilmektedir. Yenilsek dahi güzel bir oyun sonucunda yenildik yeriz. Hiç olmazsa gam yemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkak ve pısırık oynayan,pasları hatalı,şut atmayı bilmiyen her pozisyonda kendini yere atan ve yerden kalkmayan takımımız futbolu unutmuş.Gençlerbirliğinin elinden zor kurtulduk.Bu takımdan hiç birşey olmaz.Ligin en kötü takımından 1 puan alan bu takım merak ediyorum kimi yenecekde bu ligde kalacak?Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ligin en kötü,en beceriksiz takımından gol yiyen takımımızın bundan sonra yenebileceği takım da yok.30 haftada bay geçecek.Kümeye doğru hatasız bir şekilde devam .
    0
    0
    Yanıtla
  • Puan olarak istediğimiz durumda olmadığımızdan takımda tedirginlik ve öz güven sorunu var.5 hafta içinde 38-39 puana gelirsek çok takımın canını yakarız.Sizin gibi yorumcular oldukça düşmanada gerek Yok.Takımı düşürmek için herşeyi yapıyorsunuz.0
    0
    0
    Yanıtla
  • Dönüp dolaşıp sözümüze geliyorsunuz.Bak kendin söylüyorsun ne diyorsun istediğimiz puanda olmadığımız için takımda tedirginlik var diyorsun.Peki istediğimiz puanları niçin alamadık?Bu sitede yazdıklarıma bir bak.Bizim yenmemiz gereken ligin altındaki başarısız tüm takımlara o öve öve bitiremediğin Hamza hocanın fantezileri sayesinde puan kaybettik.Mualesef aynı zihniyet devam ediyor.Anlamsız ve gereksiz bir oyuncu değişikliği ile elimizdeki 3 puanı hediye ettik..Ben Erzurum maçı da dahil alınan akılalmaz skorlardan sonra bu takımı eleştirmeye başladım .Yönetimin takımı sabote ettiğini yazdım.Bizim rakibimiz fener,Hatay,antep,Alanya falan değil demiştim. altakileri özellikle yenmemiz gerektiğini yazarken,Sen ve senin gibiler bizi Malatyaspor düşmanı olan ettilerFutboldan anlamadığınız gibi öngörünüzde yok.Tıpkı geçen yıl gibi.Şimdide alınmayan puanlardan dolayı takım tedirgin diyorsunuz.Bu çok gülünç bir ifade. 7 hafta arka arkaya galibiyeti olmayan bir takım tedirginlikten öteye tehlikeyi görmesi lazım.Bu ligin averaj takımı gençlerbirliğini yenemiyoruz.Takım mental ve mali yönden içi boşaltılmış ve ..bu günlere öyle gelindi.Biz bu günleri tekrar yaşamamak adına hep eleştirdik.Ancak bozuk plak hep destek tam destek gibi içi boş laflarla eleştirenleri eleştirdiniz.Küme düşme hattındaki takımlarla aramızdaki fark sadece 6 puan ve her hafta aşağıya iniyoruz.Olay bu.Bak Salı günü Beşiktaş cumartesi denizli maçı var o maçlardan puan alamazsak tedirginlik bir yana elimiz ayağımız kitlenir.Bunu görmüyor ve anlamıyorsunuz.Yada anlamak istemiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir sefer şartlanmış gibi takımın içi boşaltıldı gibi bilinçsiz ithamlarınız var.Ş anda takımın futbolcu alacaklarına ilişkin günü gelmiş borcu yok.Bunu söyleyen Ali Ravcı.Bu takımın kadrosundaki her futbolcu kıymetlidir.İsimler vererek takımın enerjisini düşürmeye hakkınız yok.Bu takımı sahaya çıkaran teknik kadrolar kesinlikle kariyerleri olan futbolun içinde olan insanlar.Kendi sistemlerine göre en iyi kadroyu çıkarmak isterler ( kendi kariyerleri içinde).Geçen yıl başkana taktınız bu senede Hamza hoca,Umut,Kubilay’,Ahmet Ildız’a taktınız.Hamza hoca kadro seçiminde zaman zaman hata yaptı ancak ihanet ettiğini düşünmüyorum.Umut’un futbol yapısı belli sahaya çıktımı elinden geleni yapıyor.Kubilay bir golcü için yaşı genç sayılır.Çünki golcüler genellikle 26-27 yaşlarında belli seviyeye gelirler özel yetenekler hariç(Ronaldo,Messi,Mepaza gibi) Ahmet çok yetenekli Ancak eksikleri var süre aldıkça iyi seviyeye gelir.Bu saatten sonra mevcut takıma sahip çıkmalıyız.Hamza hoca 1-0 yenildiğimiz Beşiktaş maçında taraftarın istenmezi oldu.Bana göre Ankaragücü ve Erzurum maçlarındaki kadro ve oyun anlayışı yanlıştı.Trabzon maçında ki oyuncu değişikleri zamanında yapılmadı.Sonuç olarak bizde takıma inanacağız takımda kendine güvenecek.11-12 puan alırsak Lig’de kalırız diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Ali Ravcı siz Semih denen adamı oynatmaya mecburmusunuz bu adam pimi çekilmiş el bombası gibi sahada dolaşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih iyi yan pas yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Geçmişte burada Levent ismiyle yazan benken geçmişte yaptığım yorumları itibarsızlaştırmak için yeni bir Levent çıkmış Yeni Malatyaspor küme düşsün diyor. Böyle bir insan Malatyasporlu olamaz Malatyalılara havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Yeni Malatyasporun düşmesini isteyen haindir. Benim adımı kullanarak böyle bir yorum yazan adam iftiracının büyüğüdür
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Semih denen zat.Erzurum maçından beri iyi oynamıyor.Hamzanın yarım kalan hikayesini tamamlamaya çalışıyor.Böylesine önemli bir maçta ilk yarıda kırmızı kart görmek nedir ya?Ligde kalmak istiyorsak.Bu adamı bundan sonraki maçlarda yedeğe çekin derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih takimi sabote ediyor..hamza ya siz söyletmiyor.. takimi ince ince doğruyor.kulubeye atin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Ağır vasıta adem ve umut olmayınca takım genç ve atletik masallah adil gevrek hoca arama ali ravci sezon sonuna kadar kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Sadece hamza değil bu takımdan gidecek birkaç daha vardıda onlar kaldı birkaç oyuncu dışında bu takımdan bir şey olmaz küme düşsünde bizde bı haftalık çileden kurtulak artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercek taraftar (3 yıl önce)Levent isimli kullanıcı yorumuna
    Yazklar olsun sizin gibi taraftara taraftar denirse sanki futbolun akil hocasi.
    0
    0
    Yanıtla