GAZETECİLER “TEMİZYÜREK” DEDİ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

16 Nisan 2024 - 16:35

GAZETECİLER “TEMİZYÜREK” DEDİ

GAZETECİLER “TEMİZYÜREK” DEDİ
Son Güncelleme :

07 Aralık 2019 - 22:14

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nda aday olan Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek, kullanılan 159 oyun 92’sini alarak 3 yıl boyunca başkanlığa seçildi.

HGC Hizmet Binası’nda gerçekleşen olağan genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Hatay’ın birçok ilçesinden katılan gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği seçim, sakin ve dostça bir ortamda gerçekleşti. 180 üyesi bulunan HGC’de kullanılan 159 oyun 92’sini Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek alırken, Bostan Yılmaz ise 65 oy aldı. Gerçekleştirilen seçimde 2 oy geçersiz sayıldı.

TEMİZYÜREK: “GAZETECİLİĞİ YÜCELTMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİM”

Yeni dönemde 3 yıllığına başkanlığa seçilen Abdullah Temizyürek yaptığı konuşmada, “Seçimin kazananı kaybedeni yoktur. Cemiyet olarak tüm gazeteci arkadaşlarımız kazanmıştır. Kongreyi sakin bir şekilde atlattık. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin olduğu bir oylama oldu. Üyelerimizin özverisi ve iradesiyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçildim. 3 yıl boyunca projelerimizi hayata geçirmek ve gazeteciliği yüceltmek için gayret edeceğim.” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

HGC YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Hatay Gazeteciler Cemiyeti 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nda seçimleri kazanan Abdullah Temizyürek’in Yönetim Kurulu listesi;

Nihat Mazmanoğlu, Mithat Kalaycıoğlu, Talip Köleoğlu, Metin Dingil, Heysem Yolcu, Sabriye Dönmez, İlyas Bayraktar ve Hasan Özdemir’den oluştu.

DENETLEME, DİSİPLİN VE ONUR KURULLARI ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Yapılan seçimler sonrasında Denetleme Kurulu; Murat Mutlu, Mustafa Özkoca ve Rüzgâr Seren Dağdelen.

Disiplin Kurulu; Timur Şerif Şaşmaz, İzzet Nazlı ve Cem Pehlivan.

Onur Kurulu; Mehmet Şaşmaz, Tevfik Fazlı Doğan ve Sinan Seyfittinoğlu’dan oluştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.