HABERDENİZLİ.COM

Türk futbolseverler nefesini tuttu, Fransa- Türkiye maçını bekliyor. Fransa, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçında Türkiye'yi ağırlayacak. Ay-yıldızlı ekip, Fransa karşılaşması ile 2019 yılındaki 10'uncu maçına çıkacak.

Fransa-Türkiye maçı için geri sayım devam ediyor. A Milli Futbol Takımı, Fransa ile yapacağı 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu maçıyla 576. kez sahaya çıkmış olacak. 81 bin kişilik Stade de France’da Türk taraftarların, Fransızlar’ın biletlerini de aldığı ve tribünde yaklaşık 40 bin seyircimizin olacağı tahmin ediliyor.

Fransa’nın Saint-Denis şehrinde bulunan Stade de France’da oynanacak ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych tarafından yönetilecek Fransa Türkiye maçı, TSİ 21.45’te başlayacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

Fransa’nın Saint-Denis şehrinde bulunan Stade de France’da oynanacak olan Fransa Türkiye maçı, TSİ 21.45’te başlayacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'da Fransa Türkiye maçına destek vermek için ve omuz omuza Denizlililerin maç izleyebilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ön kısmında bulunan dev led ekrandan maçı canlı verecek.

Başkan Zolan'ın sosyal medya hesabından paylaşımı ise şu şekilde, "Bütün hemşehrilerimizi bugün 21.45’te oynanacak olan Fransa-Türkiye mücadelesini omuz omuza izlemeye davet ediyorum. Milli maç heyecanımızı dev ekranda birlikte yaşayalım. Yer: 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı - Saat: 21.45'te" dedi.