MENÜ

Formunun zirvesinde

Abone Ol Google News

Beşiktaş oyunun her geçen maç daha da geliştiriyor. İki ay öncesine kadar kellesi istenen! Sergen Yalçın’ın yeni oyun yazılımı Beşiktaş’a son 8 maçta 7. galibiyetini getirirken hiç yenilmemesi dikkat çekici. Hali hazırda ligin en tempolu takımı olan Beşiktaş, Karagümrük karşısında neredeyse pas hatası yapmadan yüzde 72 topa sahip olarak sezonun en parlak performansına imza attı. Siyah-Beyazlı takımın tam 9 oyuncusu yüzde 90’nın üzerinde pas isabet oranıyla oynarken, totalde 646 isabetli pasla sezonun pas rekorunu kırmaları dikkat çekiciydi. Vida (103) ve Montero (106) sahanın topla en çok buluşan futbolcuları olurken iki stoperin yüzde 95 pas isabetiyle oynamaları Beşiktaş’ın yüzde 72 topla oynamasına yardımcı oldu. Mensah Beşiktaş’a geldiğinden beri en etkili futbolunu oynadı. Souza orta sahada topları çok çabuk geri kazandı, Aboubakar temposuyla büyük fark yaratırken Larin yine bir şekilde golünü atmayı başardı. Özetle Beşiktaş hem formunun hem ligin zirvesinde.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş yönetimi, bu vasat kadro ile harikalar yaratan Sergen Yalçın’ı yeni ve iyi bir transfer ile ödüllendirmeyi düşünüyor mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mensah iki klas gol attı, Beşiktaş kariyerindeki en iyi maçını oynadı.

Maçın olayı

Yüzde 72 topa sahip olan Beşiktaş’ın sezonun en çok şut denediği maçını oynaması ve 646 isabetli pasla bu sezon kendi rekorunu kırması.

Kısa mesaj

Beşiktaş son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ile 22 puan topladı. Dolmabahçe’de Göztepe ile ilk yarıyı bitirip, Trabzon ile yine evinde ikinci yarıya başlamak önemli bir fikstür avantajı olabilir.

YORUM YAZ