MENÜ

Fatih Terim özellikle istedi, Galatasaray Anıl Başaran transferini bitirdi!

Son dakika haberi... Galatasaray gençleştirme çalışmalarına sezon sonu da devam edecek. Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da oynayan 20 yaşındaki Anıl Başaran'ı kadrosuna katıyor. Kontratı sezon sonu bitecek genç forvetin salgın hastalık öncesi Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fatih Terim özellikle istedi, Galatasaray Anıl Başaran transferini bitirdi!

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'da devre arası transfer döneminde başlayan gençleştirme çalışmaları yeni sezonda da devam edecek. Onyekuru, Saracchi gibi isimleri devre arası transfer döneminde kadrosuna katan Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi.

Haberin Devamı

Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da oynayan 20 yaşındaki Anıl Başaran'ın transfer için harekete geçti. Takvim'de yer alan habere göre kontratı sezon sonu bitecek genç forvetin salgın hastalık öncesi Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve anlaşma sağladı.

Bu sezon düzenli olarak forma şansı bulan ve 27 maçta bin 947 dakika görev alan golcü oyuncu, 7 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkat çekti.

YORUM YAZ