Eskişehirsporlu Jesse Galatasaray'a transfer oluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Jesse Galatasaray'a transfer oluyor!
A
a

Eskişehirspor'da son dakika transfer gelişmesi... Es Es'in yıldız oyuncusu Sekidika Jesse için Galatasaray’ın devreye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sarı-Kırmızılı kulübün, Nijeryalı futbolcu için düğmeye basacağı ileri sürüldü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Es Es'te bu sezon dikkat çeken Sekidika Jesse için gündeme bomba gibi bir haber düştü. Galatasaray’ın 23 yaşındaki Nijeryalı için düğmeye basacağı Fotomaç Gazetesi tarafından iddia edildi. Sezon sonu bitecek sözleşmesinden yararlanmak isteyen Sarı- Kırmızılılar, düşük bir rakama transferi noktalamaya çalışacağı ileri sürüldü. Ayrıca Galatasaray’ın bu transfer için bu hafta içi mesaiye başlayacağı belirtildi.

Bu sezon Eskişehirspor formasıyla oldukça başarılı bir performans sergileyen Jesse, 14 maçta 8 gol, 2 asistle Eskişehirspor’un ayakta kalan tek ismi oldu. Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın, değeri 150 bin euro civarında olan oyuncu için 450-500 bin euro arası bir rakam önereceği ileri sürüldü. Eskişehir yönetiminin de Jesse’nin sezon sonu bedava gitme ihtimali nedeniyle bu rakama ‘Evet’ diyeceği iddia ediliyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 10 Aralık 2019 22:11

Sezan sonuna kadar bütün oyuncular kalmalı...zaten transfer yasağı var.Ayrıca başka oyuncumu bulamadılar.

0 1 Cevap Yaz
ESESLİ 10 Aralık 2019 17:33

CİNCON ADAM MI BULAMAMIŞ DEVRE ARASI TRANSFER YASAĞI OLAN KÜME DÜŞME CEZASI OLAN TAKIMDAN ADAM ALMAK NEDİR. BAŞAKŞEHİR GİBİ AL BİZE SEZON SONUNA KADAR KİRALA

1 1 Cevap Yaz
esesli 10 Aralık 2019 13:55

500 bin avro 3 milyon yapar hemen satın

0 1 Cevap Yaz
Kizilcikli tayfa 10 Aralık 2019 12:30

Abi şöyle adamları sisirmeyelim ya sezon başında Mehmet Özcan gaz verdiniz adam bitik duruma geldi.Jesse Suan sadece eskisehirsporu düşünmeli.

1 3 Cevap Yaz
Sezar 10 Aralık 2019 09:54

Bu sezon giderse düşeriz. Haziranda gidecek şekilde anlaşılmalı.

3 7 Cevap Yaz
Nicola

Aynen, satılacaksa da Cemali'de yapıldığı gibi sezon sonunda gidecek şekilde bir anlaşma yapılmalı..

1 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi