Eskişehirspor'da yönetim elini cebe atıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yönetim elini cebe atıyor!
A
a

Eskişehirspor’un Pazar gün yapılan Olağanüstü Kongresinde yeniden seçilen Başkan Osman Taş ve yönetiminde yer alan isimler, külübün acil giderleri için 250’şer Bin TL, Başkan yardımcıları ise 500’er Bin TL katkıda bulunacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda ikinci kez göreve gelen ve eski yönetimini tamamen değiştirerek yeni bir ekip ile yola devam eden Başkan Osman Taş, gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında, yöneticilere ilk faturayı çıkardı. Kulübün kapısına dayanan FIFA dosyalarına yapılması gereken ödemelerin yanı sıra, günlük ihtiyaçlar ve takıma yapılması gereken bazı ödemeler için, yönetim kurulu üyelerinin ellerini ceplerine atmasını istedi.

İlk etapta yönetim kurulu üyelerinden 250’şer bin TL vecibe isteyen Taş, Başkan yardımcılarından da 500 Bin TL vecibe talep edecek. Başkan Osman Taş’ın vereceği miktar ise bilinmiyor. Yönetim kurulu üyelerinden vecibelerin biran önce ödenmesi çağrısını yapan Taş’ın, şuana kadar 500 bin TL topladığı ve diğer vecibeleri ise hafta sonuna kadar toplayacağı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 16 Ekim 2019 15:55

Yılların takımı bu hale düşmesi çok acı Rabbim yar ve yardımcınız olsun Herşeye rağmen futbolcularınız canı dişine takıp saha sa savaşıyorlar Helal olsun 👏👏👏👏

1 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 16 Ekim 2019 13:34

Evet begenmedik beğenmedim başta toplayıp 3 puanları sildirmiycekti. Verilen sözler tutulcakti tek beğendim şey ise takımın yalnız kaldinda genede yönetim oluşturdu evet bu takım küme düşecek arkadaşlar acı bişey ama bu adamdan başka destekleyen çıkmadı için helal olsun derim ancak.

1 7 Cevap Yaz
Eses 16 Ekim 2019 10:41

Beğenmediler seni Başkan ama en delikanlısı sensin genede

7 10 Cevap Yaz
Emre şan

Ne yaptı mesela delikanlı oldu? - 9 puan ceza yedik saçma sapan kavgalarla zamanı harcandı takımın olumlu ne yaptı bu adamda delikanlı oldu

6 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi