Eskişehirspor taraftarından çağrı! Para pul değil...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından çağrı! Para pul değil...
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Bursa deplasmanına gitmek için otobüs desteği istedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yazılı bir açıklama yaptı. 

Eskişehirspor taraftarı, son günlerde deplasman otobüsü bulmakta büyük sorun yaşıyor. Taraftarlar Birliği adına açıklama yapan Diri, “Eskişehirsporumuzun en büyük destekçisi olan tribünlerimizin sizlere ihtiyacı var. Eskişehirspor tribünleri olarak bizlerin şehrimizden tek bir isteği var. Deplasmana Otobüs” diyerek destek istedi. 

Belgesele dahi konu oldu

Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor tarihinin en iyi ve en temiz tribün ortamını oluşturduk ancak tam en keyif alacağımız dönemde şanlı Eskişehirspor’umuz kötü bir döneme girdi. Zaten tribünler bu kadar bir arada ve menfaatsiz bir arada olmasaydı. Çoktan Eskişehirspor da yok olurdu. Özellikle küme düştüğümüz sezondan beri verilen “Direniş” mücadelesi bir çok spor programına ve belgesele dahi konu oldu.” şeklinde konuştu.

Daha çok destek 

Diri ayrıca yönetime herkesin güvendiği belirterek, “Tüm şehrin güven duyduğu bir yönetim var. Bizler de tribünler olarak daha çok destek vermek istiyoruz. Fakat imkansızlıklar bizlerinde önüne engel oluyor. Bursa deplasmanında armamızı yalnız bırakmamak adına lütfen bu çağrımıza sessiz kalmayınız. Eskişehirspor tribünleri olarak şehrimizden deplasmanlara Otobüs desteği bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

2 bin lira tutuyor

“Bursa deplasmanına otobüs 2 bin lira tutmaktadır” diye Diri, “Şu an için hiçbir ücretsiz otobüsümüz bulunmuyor. Bu bağlamda Bursa’ya 50 lira otobüs ücretimiz olacak. Deplasmana konvoy halinde gitmeliyiz. Otobüs için Mevlüt Gün’e isimlerinizi yazdırınız. Para pul bilet o bu şu hiçbir beklentimiz yok. Artık çıkarsız Es Es sevdasını yaşayan on binlerce taraftar olarak bir aradayız çürük elmaları ayıkladık” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
rasim 28 Ocak 2020 13:14

Sarhoş ve terbiyesiz taraftarlar benide çok üzdü bu yetmezmiş gibi birileride oturma yerlerini kırmaya başladı.Allahtan duyarlı seyirciler bağırınca durdular

0 3 Cevap Yaz
es58 28 Ocak 2020 12:03

Taraftarın eğitilmesi şart. Maçlara girerken alkol muayenesi yapılması lazım.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 27 Ocak 2020 19:43

çürük elma mı?

0 0 Cevap Yaz
Osman 27 Ocak 2020 16:33

Başta belediyelerimiz herkes ulaşım konusunda EsEs taraftarına yardımcı olsun.Genç takımıza yalnız bırakmayalım.

3 6 Cevap Yaz
belediyenin çaycısı

tamam

2 0
EsEsEs 27 Ocak 2020 16:23

Bu takım mücadele ediyor.Tam EsEs li bunlar..İyi de temsil ediyorlar.EsEs taraftarı yalnız bırakmaz bunları..Bir de galip gelip ligde kalabilirlerse heykelleri dikilir,efsane olurlar.Lig sonunda kümede kalabilirlerse o zaman taraftar bile paraya boğar bu gençleri.

1 11 Cevap Yaz
262634 27 Ocak 2020 16:18

Bu küfürbazlar yüzünde bayanlar maça gelirken tedirgin oluyorlar.Bunların sayısı çok değil ....Lütfen küfürü bırakın..daha çok bayan EsEs tribününde olsun

0 20 Cevap Yaz
EsEs''li 27 Ocak 2020 15:05

Yönetimin para odeyemeyip topculari elinde tutamamalarinin acısını bugün yaşadık. Takım dagilmasaydi 3 puan cebimizde olacaktı. Rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada üste biraz daha yaklaşıp puan farkını kapatacaktik. Sizinlede olmuyor hocam bu iş . en büyük handikap tecrubesizlik. Takım tecrubesiz, hoca tecrubesiz. Yönetim parasiz ve egolarını tatmin pesinde. Bu vebalin altindan nasıl kalkacaksiniz bakalım .

2 12 Cevap Yaz
yeter 27 Ocak 2020 14:21

Dün Afyonda sağımızda solumuzda çok sayıda bayanlar vardı.Bu çok güzeldi.Diğer yönden ayakta zor duran zil zurna sarhoş taraftarlar vardı.Ağıza alınmayacak küfürler pis pis hareketler inanki çok utandım.

1 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi