Eskişehirspor için doping etkisi yapacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için doping etkisi yapacak!
A
a

Eskişehirspor ligin 15. haftasınun hazırlıklarını sürdürürken sakat ve cezalı futbolcuların takıma dönmesi adeta doping etkisi yarattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Es Es'in başarılı futbolcusu Marko Milinkovic, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor ile oynanan karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyememişti. Sırp futbolcu Ümraniye maçında cezasını doldurdu ve cumartesi günü oynanacak olan İstanbulspor maçında formasına kavuşacak. Es Es’in bu sezon hücum hattındaki en etkili silahlarından bir tanesi olan Marko Milinkovic, oynadığı 13 karşılaşmada 4 gol atarken, 3 asistlik katkı sundu. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Ümraniye karşılaşmasında Marko’nun yerine Cemali’ye şans vermişti.

Geçtiğimiz hafta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Feyzi Yıldırım ve Furgan Polat sakatlıklarını atlattı. İki oyuncu dün başlayan İstanbulspor hazırlıklarında, takımla birlikte çalıştı. Her iki futbolcunun İstanbulspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Mehmet Feyzi bu sezon 10 maçta forma giyerken, Furgan Polat ise 6 maçta görev almayı başardı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi