Eskişehir'de o bina yıkıldı, yerine ne yapılacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o bina yıkıldı, yerine ne yapılacak?
A
a

Eskişehir'de yıllarca atıl durumda bulunan vergi dairesinin yıkımı tamamlandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Yıllarca atıl durumda bulunan vergi dairesinin yıkımı tamamlandı.
Vergi dairesinin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından boşalan eski vergi daireleri yıllarca atıl durumda bekliyordu. Geçen gün yıkımı tamamlanan vergi dairesinin boşalan araziye ise ne yapılacağı merak konusu oldu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen geçen yıllarda boşalan araziyi ek hizmet binası için talep etmiş ancak talebi olumlu karşılanmamıştı. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halk Ekmek 31 Mart 2020 16:26

Ek bina için izin vermedikleri isabetli olmuş, hatta belediyeninde ordan şehir dışına kaldırılması çok daha iyi olur,mesela şehir hastanesinin oradaki araziye. Yeşil olması için yıkılması çok daha iyi olacak EBB binde.

5 17 Cevap Yaz
YEŞİL ALAN OLMASI GEREKİR 31 Mart 2020 15:07

Yeşil alan olması gerekir diyorum çūnkū halkın yeşile ihtiyacı var on dakka mola verir dinlenirsin ohhh be deyip sitresini yorgunlugunu atıp işine gidersin alışverişini yaparsın🤔 ESKIYİ YIKIP TEKRAR YENİBİNA DİKMEKTEN VAZGEÇİN kardeşim... 🍎🌶🍆

1 17 Cevap Yaz
Turşusunu kurarlar 31 Mart 2020 12:27

Yanındaki bina yıkılalı neredeyse 5 yıl olacak, hani oraya ne yaptılar peki ? Koca bir hiçç, yani bu yıkılan binanın yerinede aynısından koca bir hiç yaparlar. Kimseyede vermezler, turşusunu kurarlar. Maksat inatlaşma olsun yeter, yıllardır Eskişehir bu siyasi inatlaşmaların bedelini ödüyor. Mesela yılmaz hocada Kartal kavşağı ismarın binasını ve yanındaki benzin istasyonunu belediyenin mülkü olmasına rağmen belediye olarak ne kullanıyor, nede kiralama yoluyla kullandırıyor. Daha eski otogar gibi neleeeeer neler var. Şehrimizde maalesef bu gibi ekonomik batık maliyetler epey fazla. Eskişehir gelişemiyorsa, sebebi bu siyasi çekişmelerdir...

0 22 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi