Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli uyarı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gönderdiği bir duyuru ile vatndaşları dolandırıcılıklara karşı uyardı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. Yapılan uyarıya göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtarak anket düzenlediklerini iddia ederek vatandaşları bu ankete katılmaya zorluyor. Bu şekilde anket ve bunun dışında maddi yardım isteklerinde bulunanların belediye ile ilgisinin olmadığının altı çizildi.
İşte yapılan o açıklama:
Belediye bürokratlarımızın isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunan ve kurum adıyla çeşitli anketlere vatandaşlarımızın katılımını sağlamaya çalışan dolandırıcılar için halkımızı bir kez daha uyarmak istiyoruz. Söz konusu kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtmakta ve çeşitli anketler düzenlediklerini iddia ederek vatandaşlarımızı bu anketlere katılmaya zorlamaktadır. Bu tür isteklerde bulunanların belediyemiz ile kesinlikle hiçbir ilgileri yoktur.
Sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunan kişiler halkımız tarafından kesinlikle dikkate alınmamalı, bu gibi durumlarla karşılaşılması durumunda konu direk 155 üzerinden Emniyet birimlerine iletmelidir.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hani 9 Aralık 2019 15:10

Sahtekârlar son zamanlarda çoğaldı, bu konuda emniyetin önemli bir çalışma yapması lazım.Çarşıdada lösevin ismini kullanarak insanları sömüren, karşılığında sahte bir makbuz veren at hırsızı kılıklı sahtekarlar var. Çoğu vatandaş iyilik yaptığını sanarak bunları bilmeden zengin ediyor. Bu sahtekarların, çarşıdan pazardan temizlenmesi şart

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi