Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Eşini barlardan toplayan kadın bulduğu çözümle hayret ettirdi!

    Kocasını sürekli barlardan toplamaktan sıkılan kadın dizginleri eline almaya karar vermiş ve evlerinin arka bahçesine tam teşekküllü bir bar inşa etmiş.

    Newton Abbot, İngiltere’de yaşayan Paul Tapper sık sık arkadaşlarıyla buluşup birkaç kadeh bir şeyler içmeye bayılan biri. Ancak her defasında aracıyla onu barlardan toplayan eşi Jayne için aynısını söylemek pek mümkün değil. Eşini bu huyundan vazgeçiremeyeceğini anlayan 48 yaşındaki, 3 çocuk annesi Jayne olaya farklı bir açıdan bakmayı denemiş ve evlerinin arka bahçesine tam teşekküllü, hatta isim tabelası ve bira bahçesi bile olan bir bar inşa etmiş. Eşini evde tutmasının yanı sıra bu bar, küçük ev partileri düzenlemek ve arkadaşlarıyla yaptığı ufak kaçamaklar için de gayet işe yaramış.

    'KOCAM BARLARA GİTMEYE BAYILIYORDU'

    Jayne kocasını evde tutamadığını itiraf ediyor, tabiri caiz ise evlerinin yakınlarındaki barlara gitmek Paul için bir hobi. Hal böyle olunca Jayne ‘neden kendi barımı açmıyorum?’ diye düşünmüş ve bu düşüncesini hayata geçirmiş. Şimdi soranlara “kocam bahçedeki kulübede” demenin keyfini sürüyormuş.

    BU MİNİ BAR HİÇ DE UCUZA MAL OLMAMIŞ

    Çift barı yapmaya karar verdikten sonra bahçelerini buna uygun hale getirmek için yaklaşık 110 bin TL, barı inşa etmek için de 20 bin TL harcamış. Dekorasyonunu ise ikinci el eşya satan dükkanlardan ve sosyal medya üzerinden satın aldıkları şeylerle yapmışlar. Barın eksiksiz olmasını isteyen Jayne, 5 bin TL vererek bir Space Invaders oyun makinesi almayı bile ihmal etmemiş.

    SONUÇ İSE HARİKA

    Bu kadar masrafın ve çalışmanın ardından ortaya çıkan eser gerçekten takdire şayan. Bar tezgahı, oyun makineleri, dart tahtaları ile Paul’un sürekli gittiği barlardan hiçbir farkı olmayan bir yapı çıkmış ortaya. İsmi Doghouse Inn (Köpek Kulübesi) olan bar, çiftin 24, 26 ve 31 yaşlarındaki çocuklarının da keyifle vakit geçirdiği bir yer olmuş. Paul artık en yakınındaki bu barda takılmaya başlamış.

    KOCASININ EN GÖZDE MEKANI OLDU

    Jayne, kocası Paul’un artık arkadaşlarını da alarak burada takıldığını söylüyor. Ayrıca barın kendilerini sürekli meşgul ettiğini de belirtiyor. Daha iyi hale getirmek, ilginç dekorasyon malzemeleri bulmak için bayağı vakit harcamaya başlamışlar. Kocasının haftanın büyük çoğunluğunda evde görmenin verdiği mutluluk da cabası.

    Kocasını bardan toplamaktan bıkınca böyle bir çözüm buldu!

    En Çok Aranan Haberler