Esendere beldesinde yol çalışmaları sürüyor

Esendere beldesinde yol çalışmaları sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, halkın her açıdan rahat edebilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Tozdan, çamurdan geçilmeyen yollar, taşımalı eğitimde yaşanan sıkıntılarla ilgili aldıkları şikayetler üzerine harekete geçtiklerini aktaran Büyüksu, beldenin bozuk olan mahalle yollarının çoğunu asfaltladıklarını, özellikle öğrencilerin sıkıntı yaşadığı 7 kilometrelik yolun yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Büyüksu, şöyle konuştu:

"Bir haftadır yolun asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarımıza başladık. Temel malzemesini çektik. Alt yapı çalışmaları bitti. Bugün asfalt çalışmalarına başladık. Bir hafta içinde yolumuz bitecek. Güvenli Mahallesi'nin yolu tozdan, çamurdan arındırılmış şekilde halkımızın hizmetine sunulacak. Öğrencilerimizin, mahalle sakinlerimizin 30 dakikada katettiği bu yol mesafesi 5 dakikaya düşecek. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz, kalan yollarımızı da tamamlayacağız. Yolun yapımında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere katkısı olanlara çok teşekkür ederim."

Esendere beldesinde yol çalışmaları sürüyor

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.