Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesinden Okullara Dezenfektan Desteği
banner229

Eruh Belediyesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yüz yüze diğer öğrenciler için uzaktan eğitim ile başlarken Eruh Belediyesi her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılı öncesi de okullara desteğini sürdürerek dezenfektan desteği sağlıyor.

Türkiye'de ilk Covid-19 vakasının çıktığı günden bu yana Eruh'ta salgının  yayılmaması için Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin öncülüğünde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Eruh Belediyesi ekipleri minik öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığı için okul girişlerine dezenfektan üniteleri yerleştirdiler. Okulların açık olduğu süre içinde Eruh Belediyesinin dezenfektan desteği sürecek.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Daha önce tüm okullarımızı dezenfekte ettik. Şimdi ise sağlıklı bir eğitim için tüm okullarımıza kullanımı kolay olan dezenfektan makinesi ve setini alarak gönderiyoruz." dedi.  

Başkan Çiftçi, çocuklarımızın sağlıklı ortamda eğitim görmeleri içinde okullarımıza imkân sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, desteklerinden dolayı Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye teşekkür  etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.