ERMENİYE HOŞT, HOŞT DERİZ

Tarih : 2019-12-07 / Kategori : Genel Haber

ERMENİYE HOŞT, HOŞT DERİZ

                Ermenistan’da Türk’çe yayın yapan ve Iğdır’da ki hava kirliliğinden bahseden TV spikeri Iğdır’ı Ermenistan’ın batı vilayeti olarak ifade etti. 
                Iğdır eski Milletvekili TÜRKSAM Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Dr.  Sinan Oğan, Ermenilerin küstahlığını gündeme taşıyarak şöyle dedi:  “Türkçe yayın yapan Ermeni haberlerinde Iğdır’ı sözde Batı Ermenistan’ın bir vilayeti olarak ifade etmişler. Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş... Karabağ'ı işgal edip, gözünü Iğdır'a dikenler ardındakilerin kulağının nasıl kesildiğini çabuk unutmuşa benziyorlar...!” dedi.

              Iğdır’ı Ermenistan kabul eden ve Iğdır’ı Ermenistan’ın Batı Vilayetiymiş gibi lanse eden tv spikeri, bu sözü kesinlikle kendiliğinden veya sehven söylememiştir. Ermenistan’ın bilinç altında yatan ve bu toprakları büyük Ermenistan hayalının bir parçası gören Ermeniler, kutsal saydıkları Ağrı Dağını devlet armalarında kullanmakta  ve her zaman küstahça davranmaktadırlar.
            Türk düşmanlıklarını hiçbir zaman gizlemeyen, her fırsatta Türkiye ve Azerbaycan’a düşmanlık eden, hali hazırda Azerbaycan’ın yüzde 25’lik bir kısmını işgal altında tutan Ermeniler, bölgemizde her zaman sinsi planlar içerisinde olmuşlardır.
              Osmanlı’ya ihanet eden ve 1915 yılından başlayarak bölgede sürekli kan döken vahşi Ermeniler, yakın tarihimiz 1991-92 yıllarında Dağlık Karabağ’da yarattıkları terör ve cinayetlerin kanı henüz kurumuş değildir.  
               Ermeniler her daim sinsice bekler, kirli emellerini hayata geçirecekleri şartlar oluştuğunda vahşi yüzlerini ortaya koyarlar.
Osmanlının zayıfladığı bir anda ihanet ettikleri gibi, 1918 yıllarında Iğdır, Kars, Erzurum, Ağrı, Muş, Van ve bölgede katliamlar yaptıkları gibi, SSCB’nin dağıldığı dönemde Azerbaycan’ın en güçsüz, silahsız, örgütsüz olduğu bir anda Karabağ’a saldırdıkları gibi hep pusuda yatarlar.
Geçtiğimiz gün tv sunucusunun telaffuz ettiği bu söz kesinlikle bir projenin ürünüdür.
Vahşileri bir kez daha ahlaksızlıklarından ötürü kınıyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.