Amasya İtimat

Epinevreni Güvenilir ve Ucuz Oyun Satış Sitesi

Epinevreni Türkiye’nin en ucuz fiyatlarını müşterilerine sunmayı ilke edinmiş güvenilir bir oyun satış sitesidir. Oyun satışı konusunda tecrübeli ve bilgi sahibi olan ekibiyle birlikte yaklaşık 2 senedir hizmet vermektedir. Firmanın ilerleyen zamandaki en önemli hedefi arama motoru üzerindeki ve sosyal medyada yer alan potansiyel müşterilerin tamamına erişerek uygun fiyatlarını daha büyük bir müşteri kitlesine sunmaktır.

Epinevreni tüm hizmetlerini Güneş Bilişim firması bünyesinde vermektedir. Bu sebepten ötürü müşterilerine karşı bazı hukuki sorumlulukları bulunmaktadır. Sitede yer alan 128 BİT SSL teknolojisi sayesinde tamamen güvenli bir şekilde epin satın alabilirsiniz. Sitede yer alan alternatif ödeme yöntemleri sayesinde de çok hızlı bir şekilde ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

İndirim Oranları

Epinevreni.com firması sitesinde satılan tüm ürünlerde indirimli fiyat sunmayı amaçlamaktadır. Fakat ürünlerin tedarik fiyatları değişiklik gösterebildiğinden ötürü indirim oranları üründen ürüne değişebilmektedir. Güncel indirim oranları hakkında canlı destek ekibiyle iletişime geçerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

LOL RP SATIN AL

Epinevreni üzerinden uygun fiyatlarla 400, 840, 1780 ve daha fazla miktarda LOL RP Satın alabilirsiniz. İndirim oranları üründen ürüne değişkenlik göstermekte olup, genel indirim oranı %12’dir. Ödemeniz sonrası teslimatınız kod şeklinde yapılmaktadır. E-pin kodlarının nasıl aktif edileceğini bilmiyorsanız bu konuda canlı destek veya WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

PUBG Mobile UC Satın Al

Türkiye’nin en ucuz fiyatlarıyla PUBG Mobile için uc satın alabilirsiniz. Epinevreni’nin fiyatları birçok alternatif epin sitesi ile karşılaştırıldığında daha uygundur. Kartınızla veya internet bankacılığı kullanarak ödeme yapabilirsiniz. ucuz pubg uc satın aldıktan sonra yükleme işleminiz 24 saat içerisinde tamamlanacaktır.

Sorularınızı, şikayetlerinizi ve önerilerinizi destek@epinevreni.commail adresi üzerinden, sitede yer alan canlı destek üzerinden ve WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. En uygun fiyatlarla oyun satın almak istiyorsanız epinevreni.com’u mutlaka incelemelisiniz.

Neden Epinevreni?

Epinevreni yaklaşık 2 yıldır müşterilerine en uygun fiyatı sunmak için epin sektöründe hizmet vermektedir. Site faaliyete başladığı günden bugüne kadar iki önemli hususa çok dikkat etmiştir. Bu hususlardan ilki müşterilerine en uygun fiyatı sunarken müşteri desteğinden kaçınmamaktır. Yani hem site üzerinden çok uygun fiyatlarla oyun ve e-pin kodları temin edebiliyorsunuz, hem de müşteri destek ekibiyle iletişimde kalarak herhangi bir sorun yaşanması durumunda hızlı bir şekilde yardım alabiliyorsunuz.

İkinci husus ise müşteri güvenliğidir. Birçok sitenin aksine Epinevreni müşterilerinin güvenli bir şekilde ödeme yapmalarını önemsemektedir. Firma müşterilerinin hızlı ve tamamen güvenli bir şekilde ödeme yapabilmeleri amacıyla GPAY ve PAYTR gibi sektörde ün kazanmış kaliteli firmalar ilebirlikte çalışmaktadır. Bu sayede müşteriler ödeme yaparken herhangi bir sahtecilik durumundan kaçınmış oluyorlar. Ayrıca Epinevreni 128 BİT SSL sertifikasına sahip olduğundan ötürü güvenli bir şekilde satın alımınızı tamamlayabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları ve İletişim Adresleri

Biz sizlere elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışmış olsak da siz güncel bilgi almak isterseniz site yetkilileriyle iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. Firmayla iletişime geçtikten sonra en hızlı dönüş alabileceğiniz iletişim kanalı site üzerinde yer alan canlı destek ekibidir. Epinevreni.com’a girdikten sonra sağ alt köşede yer alan canlı destek ekibiyle iletişime geçebilir ve sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca destek@epinevreni.com mail adresinden ve 0552 335 98 28 WhatsApp numarasından Epinevreni ile iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz. Epinevreni.com’un sosyal medya hesaplarına da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden iletişime geçtiğinizde diğer kanallara kıyasla daha geç yanıt alabileceğinizi unutmayın.

Yorum Ekle