Emirdağ Jandarma Tedbirleri Sıkı Tutuyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Jandarma Tedbirleri Sıkı Tutuyor

Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ramazan bayramı tedbirlerinde sokağa çıkma yasağı kapsamında asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi.

Sokağa çıkma yasağı kapsamında ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler dün (24.05.2020) trafik denetimi gerçekleştirdi. İlçemizin Eskişehir Yolu girişinde yol kontrol çalışmalarını sürdüren ekipler bazı bağlantı yolları üzerinde ve köy yollarında da uygulama yaptı. Uygulamaya Jandarma Trafik Aşayiş Timleri katıldı. Denetimler esnasında sosyal mesafe ve sağlık kurallarına dikkat edildi. İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının önlenmesine yönelik başlatılan kampanyalar ve "Sokağa Çıkma Kısıtlaması" kapsamında denetimler yapıldı.

Uygulamada Jandarma Trafik ekipleri sürücü ve yolcuların bayramını kutlayıp, seyahat izin belgesi bulunan sürücü ve yolculara kolonya ve şeker ikram etti. Ekpler; sosyal mesafe, maske, hız, emniyet kemeri, seyir halinde iken cep telefonu ile konuşma ve genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıp, broşürler verdi. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 3368

Yorumlar (0)Yorum Yap