TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret etti.​ GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Başkan Vekili M.Ali Öbekli'nin de eşlik ettiği ziyarette, Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Meclis Üyeleri ile sohbet etti.

Parmaksız ve Salaş, Eskişehir'de düğüne katıldı...

TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu, GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Başkan Vekili M.Ali Öbekli ile birlikte, Eskişehir Milletvekili ve eski TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan'ın oğlu Alihan Karacan ve Esra Kaymaz'ın düğünlerine katıldılar.

Keskin yolundaki aile çiftliğinde gerçekleştirilen nikah törenine, Nevşehirli Başkanlar Parmaksız ve Salaş'ın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu, AK Parti Genel Bakan Yardımcısı Fatih Şahin, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Cenap Aşçı, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ESOGÜ Rektörü Prof.Dr. Kemal Şenocak ile birlikte Eskişehir ve Türkiye’nin önde gelen siyaset ve iş dünyasından isimler katıldı.

Genç çiftin nikahını Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kıyarken, Bakan Süleyman Soylu ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nikah şahidi oldular. Koronavirüs önlemlerinin alındığı törende Esra ve Alihan çifti bir ömür boyu mutluluğa “evet” dedi.  

Parmaksız ve Salaş, nikah töreni sonrası Karacan ve Kaymaz ailelerini kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundular.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu ve GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, düğün törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile burada bir süre görüştüler.