Bu haber kez okundu.

Doğum Sancısı Çeken Kadını İl Özel İdare Ekipleri Kurtardı
banner229

Siirt'in Pervari İlçesine bağlı Doğan köyde doğum sancısı çeken Hülya Bulut, 112 Acil Servis ve Siirt İl Özel İdaresi ekiplerince İlçe Devlet hastanesine ulaştırıldı. 
Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde yaşayan 33 yaşındaki Hülya Bulut'un doğum sancıları başlayınca yakınları yetkilileri arayarak yardım istedi.

Kardan yolu kapalı olan ve Doğan Köyü Sağlık Ocağında tedavi altın alınan 4 çocuk annesi Hülya Bulut, yaklaşık iki saatlik uğraş sonrası Ambulansla Pervari İlçesi Devlet Hastanesine ulaştırıldı.  Beşinci çocuğuna hamile olan Bulut'un hastaneye getirilerek tedavi altın alındığı, anne ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
'DOKUZ KÖY YOLUMUZ KAPALI'
Siirt'in Pervari İçesine bağlı Grup Köy yolu olan Gecittepe köy yollarında mahsur kalan koyun sürüsü İl Özel İdaresi İş Makinaları vasıtası ile kurtarıldı.

Pervari İlçesine bağlı 9 köy yolunun kardan ötürü kapandığını ve açılması için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini açıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "Karda mahsur kalan araçlar ve hastalar 112 ekipleri ile İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerimiz tarafından kurtarılıyor.

Gelen ihbarlara anında müdahale ediyoruz. Doğan köyünde doğum sancısı çeken hastamız İlçeye güvenli bir şekilde ulaştırıldı. Gecittepe grup köy yolunda mahsur kalan koyun sürüsünü taşıyan araçta kurtarılarak güvenli bir şekilde ilçeye ulaştırılmıştır. Toplamda 9 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Bu köy yollarımızın açılması için ekiplerimiz var güçleri ile çalışmaktadır" Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.