Doğan Demir: Ensar’a var belediyeye yok

Doğan Demir: Ensar’a var belediyeye yok

Cumhurbaşkanlığının düzenlediği yardım kampanyasının ardından İstanbul Büyükşehir ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin yardım kampanyalarını bloke etmesine Gelecek Partisi’nden tepki geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir yaptığı açıklamada ardından İstanbul Büyükşehir ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin yardım kampanyalarını bloke edilmesine tepki göstererek: “Herkes bağış toplar, Ensar gibi vakıflar başta olmak üzere hatta Acun bile toplar ama İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyeleri toplayamaz. Bu kadar kör olunur mu ?

HİZMETİ SADECE SİZ Mİ YAPACAKSINIZ?

Sayın Cumhurbaşkanı kampanya düzenliyor herkes katkı sunmak için koşturmaca ve katkı koyanlar hayırsever. Ama iş belediyelere gelince hesaplarına bloke koy. Madem derdiniz millete hizmet etmekse ve o zaman kamu kuruluşları olan belediyelere bu neden, istanbul valisi aynı kampanyadan bağış alıyor ona sesiniz çıkmıyor belediye olunca bloke. Anlaşılan o ki muhalif oldukları için millete hizmet etmelerini istemiyorsunuz, adama sormazlar mı? Siz sadece size oy verenlerin hükümeti misiniz ya da hizmeti bir tek siz mi yapacaksınız. Bari böyle günlerde insanları ayrıştırmayın. Bu zor günlerde onca işini kaybeden, evine ekmek götüremeyen, faturasını ödeyemeyen bir taraftan da canını kurtarmaya çalışan milyonlarca insana yardım etmek hepimizin görevi iken bu işgüzarlık herhalde başka bir ülkede yaşanmaz. Ne diyelim Allah akıl fikir versin size, millete de güç ve sabır versin.”