DEVA PARTİSİ, DAMALIN ATAMASINI YAPTI

DEVA PARTİSİ, DAMALIN ATAMASINI YAPTI

Ardahan da teşkilatlanma çalışmalarını yürüten Deva Partisi...

        Ali Babacan Liderliğinde kurulan, 75 il ve 354 ilçede teşkilatlanarak ilk Kongresini Ardahan’da yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Alevi nüfusunun yoğun olarak yaşadığı Damal’a atama yaptı.

     Damal’ın genç esnaflarından Oktay Kara’ya kurucu ilçe Başkanlığı görevini tevdi eden İl Başkanı Candar Yılmaz, Türkiye’yi kurtaracak tek partinin Deva olacağını söyledi.

       Başkan Yılmaz: “Ardahan’ın sembol ilçesi, Atatürk siluetinin çıktığı ve Damal Bebeği’nin ana yurdu olan şirin ilçemize atama yaptık. Partimizde din, dil, renk ve mezhep ayrımı yoktur, ortak sevdamız Türkiye’dir. Damal ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Oktay Kaya Başkanımızla Damal’a katkı sunmak istiyoruz. Deva, tüm Türkiye’de büyüyor, halk yoğun teveccüh gösteriyor. Temel özgürlükleri dikkate alan, insan hakları, ekonomi ve adalet konusunda ortaya koyduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan partimiz, ilk seçimde iktidar olacaktır” dedi.

      Genel Başkan Ali Babacan’ın Türkiye’ye düzlüğe çıkaracak bir lider olduğunu belirten Deva Damal Kurucu İlçe Başkanı Oktay Kara ise, Damal’ı Deva’yla buluşturmanın heyecanı içerisinde olacağını söyledi.