Düzce Valisi Cevdet Atay, bir dizi temaslarda bulunmak için, Düzce Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen ile birlikte, Gölyaka ilçesine gitti. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ı makamında ziyaret eden Vali Atay, Demircan’dan turizme yönelik ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gölyaka Belediyesi ziyaretinin ardından, Güzeldere Şelalesi yolunda devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyen Vali Atay, çalışmalar hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen’den bilgi aldı.

Vali Atay’ın Gölyaka ilçesine yaptığı ziyaret ile ilgili Öncü Haber’e değerlendirmelerde bulunan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, “Sayın Valimiz bugün Gölyaka ilçesini ziyaret ederek bizi onurlandırdı. Sayın Valimizin Belediyemize yaptığı ziyarette, turizme yönelik çalışmaları değerlendirdik. Sayın Valimizin sağ olsunlar, ilçemize ayrı bir ilgisi var. İlçemiz, tarım ve turizm bölgesi olduğu için, ayrı bir önem veriyor. Sayın Valimiz, Belediyemizi ziyaretinin ardından, turizme yönelik büyük bir potansiyele sahip olan Güzeldere Şelalesi yolunu incelemek için bölgeye gitti. Burada yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi ve yolun bir an önce tamamlanması için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen’e talimat verdi. Güzeldere Şelalesi yolunda yaklaşık 1 Kilometrelik yolumuz kaldı. Orasının da asfaltlanması için talimat verdi. Ben Sayın Valimize, ilçemize gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: Savaş ARI