thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Davut Doğan: “Enerji’de Halka Açılacağız”

Tarih: 24-11-2020 10:31:17 Güncelleme: 24-11-2020 10:33:17 + -


D-Enerji, Doğankent ve BioTRend isimli üç şirket ile Enerji sektöründe faaliyet yürüten Doğanlar Yatırım Holding hisselerini halka açmaya hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, BioTRend enerji şirketinin yüzde 15-20 kadar hisselerinin halka satışa sunmayı planladıklarını açıkladı.


Davut Doğan: “Enerji’de Halka Açılacağız”

A Para TV programına konuk olan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, holding bünyesinde faaliyet gösteren enerji üretim şirketlerinden belirli oranlarda halka arz gerçekleştireceklerini açıkladı. BioTRend isimli enerji üretim şirketinin halka arzıyla ilgili açıklamalarda bulunan Davut Doğan; “Şirketlerimizde 8 tane enerji santralimiz faal durumda. İzmir, Sivas, Malatya, Balıkesir gibi büyükşehirlerde Hatay, İskenderun, İnegöl gibi. Şimdi bunlara ilave olarak Bergama’da kendi memleketimiz olan Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bir yatırım yapıyoruz. Aydın ilimizde biokütle yatırımlarımız devam ediyor. Toplam enerji santrallerimiz 15 adete yükselteceğiz ve 30 Haziran’a kadar tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

 

“EZİNE’DE YATIRIM YAPACAĞIZ”

İşadamı Davut Doğan, biokütle enerji santrallerinden birini de Ezine’ye kuracaklarını açıkladı; “31 Aralık 2020 rapor ve rakamlarımızda mevcut tesislerimizi de, yatırımı devam tesislerimizin de halka arz çalışmalarını yürütüyoruz. Aracı kurumlarla çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Halka arz öncesinde Yabancı ortaklık geliştirmeye çalışıyoruz. Bununla birlikte daha güzel bir halka arz olabileceğini düşünüyoruz. Start verdik, Nisan ayı gibi finale ulaşmış olacağız. Böylece Holding olarak Enerji alanında bir şirketimizi 15 tesisimiz ile birlikte halka açmış olacağız.”

 

“600 YENİ İSTİHDAM YARATACAĞIZ”

Enerji ve mobilya alanında yapacaklarını yatırımlarla 600 kişiye daha iş imkanı sunacaklarını belirten Davut Doğan; “Henüz fiyatlama çalışması tamamlanmadı. Çalışma önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve biz en az yüzde 15-20 oranında bir halka arz planlıyoruz. Buradan gelecek kaynaklar tamamen şirket içerisinde kalarak, özellikle yeni yatırımlar ve fırsatlar için değerlendirip bu alanda daha da büyümeyi planlıyoruz” dedi.




Bu haber 4728 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI