MENÜ

Dadaş farkı

Abone Ol Google News

4 oyuncu vardı dün sahada. Elindeki kaliteli iskeleti 1. Lig’de koruyup geri döndüler ve bu kez nokta atışı takviyelerle ders alarak geldiler. Mehmet Özdilek de takımını fiziksel olarak iyi hazırlamış sezona. Ligin başında uzun süre böyle yüksek tempolarla oynayabilmek kolay değil. Zaten takım enerjisi düşmese farkı çok daha fazla artıracak fırsatları da buldular.

Haberin Devamı

Assolistleri Novikovas

Rashad, Obertan, Emrah Başsan ve İbrahim Akdağ takımı taşıyan isimler. Assolistleri ise kesinlikle Novikovas. Bu sezonun en dikkat çeken ismi olacaktır, 3 haftalık bölümde oldu zaten. Ara transferde de lig sonunda da adından çok söz ederiz ve tabi böyle giderse takım olarak da Dadaşlar çok konuşulur.

Son söz Sissoko’dan

Maça gelince... Deplasmanda oynamasına rağmen ilk yarıda kurduğu baskının karşılığını 42’de Rashad’ın golüyle aldı Mavi- Beyazlılar... Tabi golden çok Novikovas’ın enfes pası kalacak hafızalarda. Devreye gitmeden aynı Novikovas bu kez Emrah’ın pasını kendinden çok emin bir vuruşla asiste dönüştürdü. Kayseri’nin sergilediği direnç ve skoru değiştirme çabası 83’te Pedro ile bir penaltı golü getirse de Sissoko son sözü söyledi, maçı bitirdi: 1-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ