25 Nisan 2024 Perşembe

CORONAVİRÜSÜN NE ZAMAN BİTECEĞİ AÇIKLADI

CORONAVİRÜSÜN NE ZAMAN BİTECEĞİ AÇIKLADI

Isparta

Tüm Türkiye corona virüs tehlikesinin ne zaman biteceğini merak ederken Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Profesör Doktor Levent Yamanel; bu konuyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Sabah.com.tr'ye konuşan Prof. Yamanel; virüsün yavaşlama hızının tamamen alınan önlemlere harfiyen uyulmasıyla doğru orantılı olduğunu ifade ederken virüsün biteceği tarihi de açıkladı. Grip ile corona virüs belirtileri arasındaki fark ne, evcil hayvanlardan corona virüs bulaşır mı? İşte son dakika haberinin ayrıntıları....

Virüsün çıkış noktası olan Çin'den sonra Avrupa ve ABD'yi esaret altına alan corona virüs tehlikesi ne zaman bitecek? Corona virüsle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Hafif bir öksürük soğuk algınlığının mı yoksa corona virüsün belirtisi mi? Çin'deki hayvan pazarından bulaşan corona virüs evcil hayvanlardan bulaşır mı? Bilim Kurulu Üyesi ve İç Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Levent Yamanel milyonlarca vatandaşın merak ettiği soruları yanıtladı.

YENİ TİP KORONAVİRÜS TEHLİKESİ TÜM DÜNYADA GENİŞ BİR ŞEKİLDE HİSSEDİLİYOR. TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSÜN BİTECEĞİ VEYA AZALACAĞI BİR TARİH VERMEK MÜMKÜN MÜ?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Bilim Kurulu, vatandaşlarımıznı sağlığı hakkında toplantılar yaparak son durumu inceliyor. Ülkemizde hastalığın ne zaman biteceği tamamen alınan önlemlerin sıkı bir şekilde uygulanmasına bağlı. Hepimiz çok sıkı bir vaziyette alınan önlemleri uygulayabilirsek iki hafta içinde corona virüsün yayılım oranı yavaşlar ve 2 ay içinde tamamen virüsü kontrol altına alabiliriz.

Bu tarih tamamen aldığımız önlemlerin sıkı şekilde uygulanmasına bağlı. Hepimiz çok sıkı bir şekilde alınan önlemleri uygulayabilirsek iki hafta içinde yavaşlatıp 2 ay içinde tamamen kontrol altına alabiliriz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Pasa

03 Nisan 2020 Cuma 21:30

Ayin 15 inde bir cok mekani kapattilar ayin 15 inde aokaga cikma yasagi gelseydi simdi hersey kontrol altindaydi ama devletin mieti e bakicak parasi yok dogal gazi elek suyu karsilicak parasi yok multecilere para harcar 50 tane arac konvoyla gezer 300 tane koruma e normal tabi para olmamasi ama bzm millete mustehak oy verenler veren insanlara bakiyrm simdi ac geziyor evine ekmek ****urcek para yok

Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene

03 Nisan 2020 Cuma 07:34

BOŞ HABERCİLİK

kediden,köpekten,kuştan CORONA BULAŞMAZ

03 Nisan 2020 Cuma 07:32

kediden,köpekten,kuştan CORONA BULAŞMAZ

demogog

02 Nisan 2020 Perşembe 12:31

Hamaset ve demogoji bitmiştir,,bundan ders alınıp acil tarım ve hayvancılık politikası geliştirilmelidir..****en milyonu ve on milyona yakın mülteciyi din iman sömürüsüyle artık doyuramazsın.

Gökbörü

01 Nisan 2020 Çarşamba 22:17

Evet T.C hükümeti durup dururken canı sıkıldı en iyisi ben bir virüs icad edeyim de benim esnafım perişan olsun dedi bumudur yani

Esnaf

01 Nisan 2020 Çarşamba 20:28

Sağolsun devlet bankaları 960 TL faizle kredimi ertelediler.faizsiz ertelemeden yararlandık şükürler olsun.esnafın iki yakası elinizde halkı kandırmaya halkınız yok.Bu şekilde ertelemeyi bizde biliyorduk.manşet yaprak faizsiz öteliyoruz demenin anlamı yok.

Ne içtin sen

01 Nisan 2020 Çarşamba 19:34

Esnaf bitti yaktınız esnafı diyen, kim yakmış esnafı suçlu arıyorsan Çin'e git

manavgatlı timurhanı

01 Nisan 2020 Çarşamba 18:40

esnaf bitti.yaktınız esnafı herkes kepaze esnaf ülkenin temel direğidir.kim sebeb olduysa hakkımız varsa haram olsun.

Ahmet U.kus

01 Nisan 2020 Çarşamba 18:38

Allah sana selamet versin. Insanların bu açıklamaya ihtiyacı var. Sık sık bu açıklamaların yapılması gerekiyor. Allah yardımcıları olsun. Inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR