CHP'den il binası almak için bir bağış kampanyası daha! Paralar nereye gitti?

CHP'den il binası almak için bir bağış kampanyası daha! Paralar nereye gitti?
Canan Kaftancıoğlu'nun selefi Cemal Canpolat döneminde yeni bir il binası almak için kampanya başlatan ve tanesi 10 bin TL'den 2 bin bilet satan CHP İl Başkanlığı, yeni bir kampanyanın startını verdi. Yine, il başkanlığı binası almak için Kaftancıoğlu bağış çağrısında bulundu

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Cemal Canpolat başkanlığı dönemi 21 Ekim 2016 tarihinde Bakırköy WOW Otel'de dayanışma yemeği düzenledi. O dönemde tanesi 10 bin TL'den satılmak üzere 2 bin bilet bastıran CHP yönetimi, yeni bir il binası alınacağını duyurdu. Öyle ki Mecidiyeköy'de 24 milyon TL'ye bir binanın bulunduğu, satılan biletlerden 20 milyon gelir elde edileceği, kalan 4 milyonun ise Genel Merkez'den talep edileceği açıklandı. Biletlerin düzenlenen yemekte satılmasına rağmen ne yeni il binası alındı ne de toplanan paranın ne olduğu açıklandı.

BU KEZ KAFTANCIOĞLU BAĞIŞ İSTEDİ
Bu kez mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yeni bir merkez binası satın almak için bağış kampanyası başlattı. CHP üyelerine çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, "İstanbul artık bize dar, İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar! CHP İstanbul İl Başkanlığı olarak hedeflerimizi büyütüyoruz; sizlerin destekleriyle yeni il binamıza kavuşuyoruz. Geleceğin mekan senin. Sen de bağış yap" dedi. Kaftancıoğlu'nun bu çağrısının ardından CHP ilçe başkanlıkları da toplu bağış kampanyaları tertip etti. Çok sayıda CHP'linin bankalara koştuğu öğrenildi.

CHP BAĞIŞ KAMPANYASI

EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.