Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP hal esnafının sıkıntılarını dinledi!

CHP hal esnafının sıkıntılarını dinledi!

CHP, salgın sürecinden etkilenen esnafın sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP PM Üyesi Eren Erdem, Buca'daki sebze ve meyve haline giderek, hal esnafının dertlerini yerinde dinledi. İl Başkanı Yücel ve Parti Meclisi Üyesi Erdem halde, Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz aylarda esnafa yönelik açıkladığı çözüm paketini de anlattı.

  • Ege Postası
  • 25.01.2021 - 14:44

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP PM Üyesi Eren Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine salgın sürecinde destek verilmediği için mağduriyeti artan esnafla buluştu.

İkili sabahın erken saatlerinde Buca'daki Sebze Ve Meyve Hali'ne giderek esnafın süreçte yaşadığı sıkıntı ve taleplerini dinledi.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarla birlikte "İl Başkanımız Deniz Yücel,  PM Üyemiz Eren Erdem birlikte hal esnafını ziyaret etti.  Zaten ekonominin kötü gidişatıyla zor zamanlar geçiren esnafımız pandeminin etkisiyle birlikte çok daha zor günler yaşıyor. Esnafımızın tüm sorunlarının çözümü için başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, tüm CHP’li yerel yönetimler var gücüyle çalışmaya, destek olmaya devam edecek." notu düşüldü.

ERDEM: DURUM GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ

Öte yandan PM Üyesi Eren Erdem de "Bugün İzmir İl Başkanım Sn. 
Deniz Yücel ile Hal esnafımızı ziyaret ettik. Sabah 07:00’de esnafımız tezgahı kapatmadan 3 saat önce ziyaret edip uzun uzun dinledik. Durum gerçekten çok kötü. Ama düzelteceğiz... Esnafın durumu her geçen gün daha ağırlaşıyor. AKP’nin tek adam rejimi nedeniyle yaşanan buhran, adeta herkesi kuşatıyor. Biz, sokak sokak; dükkan dükkan milletimizle beraberiz. Tüm sorunları birlikte çözeceğiz. Herkesin farklı bir şikayeti var. Toplamda sorun; “AKP’nin yönetemiyor oluşu.” Buhran ve ‘başının çaresine bak’ şeklinde esnafa yaklaşmak... Her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımızı koruyacağız. Onları yalnızlığa terk etmeyeceğiz. İktidarımız; emekçinin, esnafın, çiftçinin iktidarı olacak..." paylaşımında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.