Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ülkü Ocağında “Barış Pınarı Harekatı” için dualar edildi

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye Milli Ordusu ile Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve DAEŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na Çekmeköy Ülkü Ocakları’ndan da destek geldi.

Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Türk ordusunun her zaman yanında olduklarını vurgulayan Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin İnce, “ Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatının zaferle sonuçlanması için bugün burada Fetih Suresi okuyup, şanlı ordumuza dualar edildi. Allah kabul eylesin. Bizler ordumuzun, devletimizin ve milletimizin yanında dualarımızla olduğumuz gibi bunun dışında bizlere düşen her türlü görevi de yerine getirmeye hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.