Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP’de görev dağılımı yapıldı

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur olağan toplantı sonucunda görev dağılımı yaptıklarını belirterek, hedeflerinin partilerini yarınlara güçlü taşımak olduğunu söyledi.

“Bize duyulan güven ve emaneti emin kılmanın gayretindeyiz”

Çekmeköy’de güzel bir sinerji oluşturmak istediklerini kaydeden İlçe Başkanı Cenap Yağmur, “ İlçe teşkilatı olarak bize duyulan güven ve emaneti emin kılmanın gayretindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetimizi 2023 hedeflerine güçlü taşımak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in mirası Milliyetçi Hareket Partimizi, emanetin emini Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey’in izinde ve Cumhur İttifakı ilkelerinde güçlendirmenin gayretindeyiz. Parti çalışmalarında verimliliğin artırılmasını planladık. İlçe yönetimimizde yeni görevlendirmeler yapıldı. Yeni yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, birlik, beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur başkanlığında İlçe Başkan Vekilliği'ne Recep Saymaz, Kadın Kolları Başkanlığına Elif Fatma Bölükbaşı, Komisyon Başkanlığına  genç siyasetçilerden Nurullah Çamarası getirildi.  

Çekmeköy MHP’ye genç başkan yardımcısı

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur başkanlığında göreve getirilen Nurullah Çamarası, “ Mensubu olmaktan şeref duyduğum Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisinin olağan toplantısını gerçekleştirdik. Toplantı sonucunda Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Görevi bana layık  göre ilçe yönetimine ve İlçe Başkanım Cenap Yağmur’a teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlara vesile etsin” dedi.

Kadın Kolları Başkanı seçildi

Olağan toplantı sonucunda Çekmeköy MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Elif Fatma Bölükbaşı, “Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilmekten onur ve mutluluk duyuyorum. İlçemizde genel çalışmalarımızın yanı sıra toplumda kadının sosyalleşmesi, siyasetteki yerini alması ve ekonomik hayatta daha da belirgin bir rol üstlenmesinde öncülük edeceğiz. Rabbim utandırmasın, hayırlara vesile olsun” dedi.

Yönetim kurulunun toplantısının ardından oluşturulan yeni görev dağılımı şu şekildedir;

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyMHPGörev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.