banner198

Çankırı AK Parti 2020 yılını değerlendirdi!

Çankırı AK Parti İl Başkanlığı 2020 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çankırı AK Parti 2020 yılını değerlendirdi!
banner145

Çankırı AK Parti İl Başkanlığı 2020 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Milletvekili Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Çiftci, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Ruhi Şeker, Belediye Meclis Üyesi Duran Karakoyun ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Abdulkadir Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında planlanan çalışmalarda yavaşlama olmasına rağmen yıl sonu hedeflerine büyük oranda ulaşıldığını söyledi.

2020 yılı içinde AK Parti hükümetinin Çankırı'da kamu, eğitim, özel idare yatırımları gibi çok sayıda çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Çelik, "Gençlik ve spor Bakanlığımız da Belediye Başkanlarımızla yapılan protokoller çerçevesinde 48 milyon lira değerinde spor tesisleri şehrimize kazandırılıyor. Bir kısmı tamamlandı, bir kısmının yapım çalışmaları devam ediyor. Kapalı yüzme havuzunun ihalesi sonuçlandı ve en kısa zamanda temeli atılarak 2021 yılı içerisinde hizmete sunulacak. Yine Yapraklı yolunun altında 77 dönümlük alanda Spor Vadisi ve Millet Bahçesi yapımına ilişkin çalışmalara başladık. İnşallah en kısa zamanda da bu yatırımları da halkımızın hizmetine sunmak için gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Eldivan ve Orta ilçelerinde doğal gaz çalışmalarının başladığını, bu iki ilçenin en kısa zamanda doğal gazı kullanmaya başlayacağının altını çizen Çelik, şöyle konuştu:

"Yakınkent, Korgun, Şabanözü ve Çerkeş Organize Sanayi bölgelerinde yapılan yeni yatırımlarla işsizliğin önlenmesinde önemli mesafe kat ettik. Kurşunlu'da bulunan Söğütsen Seramik Fabrikasının yeniden faaliyete geçmesini sağlayarak bölge ekonomisine ve istihdama önemli katkı sağladık. Ülkemizde her yıl 100 bin TOKİ konutunun yapılması projesi kapsamında şehrimizde de 1000 konut yapımı için çalışmalara başlandı. İlçelerimizde ihale tarihleri belirlendi. Çankırı merkezde de 576 konut yapılması için Çankırı Belediyesi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2021, 00:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Sağlıkta haklarında ağır cezada iddianame hazırlananlar, arkamızda salim abi var bize bişey olmaz diyorlar, Allah büyük ya, ayarını bozduğunu kantar, gün gelir sizi de tartar.

18
18 - 3 yıl Önce

Diş dolgusuna üç kere gittim adamlar sallıyor diş dolgusu dahi yapılmayan bir hastane sanki yıl 1990 lar Kemal kılıçdaroğlunun sgk genel müdürü olduğu yıllar gibi

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

İl bşk ve sağ müd yakışmıyor diğer kısımlarda sorun yok biraz gayret belediyeyi tekrar alalım ama don lastiklerine sahip çıkın biraz gayret alt yapı üst geçit metro toki vs...

:)
:) @Vatandaş - 3 yıl Önce

kim yazdırdı bu yazıyı sana yada kimin yandaşısın il başkanı yakışmıyormuş o teşkilata en yakışan başkan şuanki başkan at gözlügünü çıkarın adaletli olun çamur at izi kalsın olmaz

SIRADAKİ HABER