Beykoz Yenimahalle'de anaokulunu soydular

  • 0
  • 11991
Beykoz Yenimahalle'de anaokulunu soydular
Beykoz Yenimahalle'de anaokulunu soydular
Beykoz Yenimahalle'de anaokulunu soydular
Beykoz Yenimahalle'de anaokulunu soydular

Beykoz Yenimahalle'de geçtiğimiz hafta yaşanan soygun olayı şaşkınlık yarattı. Hırsızlar kayıt cihazına varana kadar her şeyi aldılar.

Geçtiğimiz hafta Yenimahalle'de yaşanan hırsızlık olayı mahallede üzüntü yaratırken, Mahalle Muhtarı Nevzat Cebeci okulun yeniden eski haline getirilmesi için hayırseverlerden destek istedi.

Okul görevlisi hademenin sabah saatlerinde okula gitmesiyle ortaya çıkan hırsızlıkta, okul müdürünün, öğretmenlerin, müdür yardımcılarının ve güvenlik odalarından ve öğrencilerin ders gördüğü sınıflardan bilgisayarlar, eğitim araçları ve okulun tadilatı için kullanılan adet edevat ne varsa çalındığı anlaşıldı.

Okulun kapılarında her hangi bir zorlama olmadığı, kilitlerin kırılmadığı söylenirken, hırsızların okul bahçesine duvarın üzerinden atlayarak, okulun içine ise camı açarak girmiş olabilecekleri söylendi.

Emniyet güçlerine haber verilmesiyle, olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Okul Müdiresi Betül Kuru, "okulda ne varsa her şeyi çalmışlar, Kayıt cihazına varana kadar profesyonelce bir hukuksuzluk yapmışlar. Bunu kimlerine yaptığına dair elimizde bir veri yok. Okulun etrafında başka hiç bir yerde kayıt kamerası da yok. Kayıt kamerası bir tek bizim okulumuzda vardı. Onu da çalmışlar" dedi.

Okul Müdiresi Betül Kuru, anaokullarının çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın destekleriyle biraz olsun toparlanadığnı ve eksiklerini bir nebze olsun giderdiklerini ifade ederek, Emir Özyakışır'ın kendisine ve ailesine teşekkür etiklerini dile getirdi. Bayan Kuru, Emir Özyakışır'ın Yenimahalle Anaokuluna 5 bin TL turarında destek sağladığını kaydetti.

Yenimahalle Muhtarı Nevzat Cebeci'de yaşanan hırsızlık olayının mahalle de son derece üzüntü yarattığını ve hayırsever vatandaşlardan, hırsızlık olayı sonucu ortaya çıkan mağduriyetin giderilmesi için destek beklediklerini kaydetti.

Cebeci, "anaokulunda yüksek oranda maddi kayba neden olan bir hırsızlık olayı yaşandı. Okulumuza destek olmak isteyen velilerimiz ve hayırsever vatandaşlarımız okul idaresiyle veya öğretmenlerimizle iletişime geçebilirler" dedi.

Okuldan, 5 adet laptop bilgisayar, kayıt cihazı ve bir çok eğitim aracı çalındığı ifade edildi.

Haber Merkezi

Antrenörlerimiz
Önceki Antrenörlerimiz
Çubuklu U13 Beykoz’da coştu: 9-0
Sonraki Çubuklu U13 Beykoz’da coştu: 9-0