Beykoz Belediyesinden bir sosyal tesis daha

  • 5
  • 35545
Beykoz Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Beykoz Belediyesinden bir sosyal tesis daha
Beykoz Belediyesinden bir sosyal tesis daha

Beykoz Belediyesi, Gümüşsuyu Restoran'ın ardından Kemankeş Restoran'ı da vatandaşların hizmetine açtı.

Geçtiğimiz ay restorasyonunun tamamlanmasıyla ilçe halkının hizmetine açılan Gümüşsuyu Restoran'ın ardından bir sosyal tesis daha vatandaşların hizmetine açıldı.

Alibahadır Mesire Alanı içerisinde hizmete alınan tesis, yeşil doğası ve geniş alanıyla aileler için cazip hale getirildi.

Beykoz Belediyesi, 5 Ağustos itibariyle hizmete alınan Kemankeş Restoran için sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla vatandaşları tesise davet etti.

Paylaşımda, "Burası neresi diye mi düşünüyorsunuz? Yarın gelin ve kendiniz görün. Kemankeş Kafe, Alibahadır Mesire Alanı'nda açılıyor. Havası, menüsü, her şeyi harika, bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da bu tesis için çok çalıştıklarını ifade ederek vatandaşları mutlaka beklediklerini kaydetti.

Beykoz Kart, Kemankeş Restoran'da da geçerli

Beykoz Belediyesinin yalnızca ilçe sakinlerine yönelik hizmete aldığı ve sosyal tesislerde yüzde 25 indirim sağlayan Beykoz Kart, Kemankeş Restoran'da da geçerli olacak.

Beykozkart tüm ilçe sakinleri için aidiyet duygusu pekiştiren sosyal, kültürel, sportif alanlarda avantajlar taşıyan ve hayatı kolaylaştıran özelliklerle donatılacak.

Kemankeş ne demek?

Osmanlıca kökenli kemankeş kelimesi yay çeken anlamı taşımaktadır. 700 yıllık Osmanlı geleneği olan okçuluk sırasında okçulara verilen isim olarak bilinen keman = yay, keş = çeken anlamı taşımaktadır.

Haber Merkezi

Beykoz'da otomobil çocuğu metrelerce sürükledi
Önceki Beykoz'da otomobil çocuğu metrelerce sürükledi
Çubuklu U13 Beykoz’da coştu: 9-0
Sonraki Çubuklu U13 Beykoz’da coştu: 9-0
Yorumlar (5 Yorum)

Ertaç Ansan (4 yıl önce)

Gerçekten Beykoz'da görmek istediğiniz hizmetler. Başka ilçelerde oturan arkadaşlarım bile Beykoz'a gelmek istiyorlar. Hizmet budur işte

Sertaç Oralalp (4 yıl önce)

Beykoz halkına hizmet edenler iyilikle anılır, hayırlı olsun ilçemize, ışıl ışıl aydınlatılmıştı tesis 30 Ağustos akşamı, karşı sırada 100m ilerde Atatürk anıtını karanlıkta görünce için acıdı.

bekir (4 yıl önce)

Beykozlu garibanin oyunu alip zenginlere hizmet edersiniz.Hangi gariban colugunu cocugunu alipta bogazda oturup .2 tl cay icsin sosyal belediye gec bunlari mustahak bunlara

Resul (4 yıl önce)

Elmas burnu sahili odunlar la dolu toplasan kışlık yakacak cikar

Nihat (4 yıl önce)

Herşey güzel ama Gümüşsuyu restaurantta fiyatlar el yakıyor. %25indirim bile fiyatları cazip hale getirmiyor. Bardak çay 5tl , meşrubat 8tl , köfte 40tl, balıkları saymıyorum. Kim gidip yemek yiyecek acaba! Hali vakti iyi olanlar .

Yorum Yaz