Bu haber kez okundu.

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi Alparslan İlkokulunda Start Aldı
banner229

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Siirt şubesi, Siirt Üniversitesi Genç Yeşilay topluluğu ve Siirt Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte Siirt'teki ilkokullarda Yeşilay kulüplerini kurmak, var olanları da canlandırmak amacıyla Benim Kulübüm Yeşilay projesine Alparslan İlkokulu ile start verdi.

20 Genç Yeşilay gönüllüsünün ve Siirt Yeşilay Şubesinin yapacağı Benim Kulübüm Yeşilay etkinlikleri bağımlılığa karşı öğrencileri yaş gruplarına uygun olarak bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Yeşilay Başkanı Dr. Mesut YılmazProje kapsamında; ilkokul öğrencilerine yönelik olarak bağımlılık hakkında eğitim verilmesi, Yeşilay kulübü kurmaları için gerekli bilgilerin verilerek yardımcı olunması, ekip çalışmasıyla afiş, resim yapılmasının sağlanması ve 80 parçalık büyük boy puzzle ile çocukların grup halinde puzzle tamamlamalarını sağlanması yer aldığını söyledi.

Dr.Yılmaz, bu projeyle Siirt genelinde 1000 öğrenciyle birebir temas kurularak, Yeşilay bilincinin oluşturulması amaçlandığını ifade etti.

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi etkinliğine Siirt Kızılay Onursal Başkanı Yener Tanık’ta katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.