DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

BAŞKAN YAZICI’DAN DOKTORLARA MORAL DESTEĞİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İlk Andan İtibaren Şahsen Yönettiği COVID19 İle Mücadele Sürecinde Tüm Sağlık Personellerine Video Mesaj İle Teşekkür Etti. Koronavirüs İle Mücadelenin Kahramanları Olan Sağlık Personelleri İçin Vatandaşların Evlerinden Alkışlarıyla Verdiği Desteğe, Zeki Müren’in Sesinden Yayınlanan “ Elbet Bir Gün Buluşacağız “ İsimli Eser İle Katılarak Sürpriz Yapan Tuzla Belediyesi, Sağlık Personellerine Moral Desteği Vermeye Devam Ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Şehr-İ Emin Olarak Şehrimizdeki Mücadeleyi Tüm İmkanlarımızı Seferber Ederek Aralıksız Yürütüyoruz. Ayrıca Bir Doktor Olarak Tüm Sağlık Personellerimizin Özverili Çabasını Yakından Takip Ediyor ve İlçemizde Alınması Gereken Tüm Tedbirleri Hassasiyetle Alıyoruz.COVID19 Mücadelesi Aynı Zamanda Bir Psikolojik Direnç Mücadelesidir. Belediyemizin Çalışmaları ve Vatandaşımızın Sağduyusu İle İlçemizde COVID19 Mücadelesini Başarıyla Devam Ettiriyoruz. Bu Mücadele Sürecinin Kahramanları, Sağlık Personelimize Moral Verip ve Teşekkür Ederken Aynı Zamanda Vatandaşlarımıza Evde Kalmalarının Önemini Vurgulamak İçin Bu Özel Çalışmayı Yaptık.

Vatandaşlarımıza Evde Kalarak Sağlık Personelimizin Mücadelesine Destek Olma Duyurularımızı Her Fırsatta Yineliyoruz. Tuzla Belediyesi Olarak Yürüttüğümüz Hastaneleri, Sağlık Merkezlerini ve Eczaneleri Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürecek. Bizler Sahada, Sağlık Personellerimiz Hastanelerde ve Vatandaşlarımız Sokağa Çıkmayarak Evlerinden Mücadeleye Destek Olmaya Devam Edeceğiz. Bu Süreci Beraber Atlatacağız. Herkese Süreçteki Destekleri İçin Teşekkür Ediyor ve Evde Kalın Çağrısını Yeniliyoruz.” Diyerek Sağlık Personellerine Teşekkür Ederken Evde Kal Çağrısını Yinelemiş Yineledi.

Tuzla Belediyesi Ekipleri İle COVID19 Mücadelesini Çok Yönlü Sürdürürken Mücadelenin Sembolü Haline Gelen Sağlık Çalışanlarına Moral ve Motivasyon Desteğini Aralıksız Sürdürüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA EN AZ RİSKLİ İLÇELERDEN

HIZLI YORUM YAP