BAŞKAN YAVUZ 2. YARDIM TIRINI KIRIKHAN’DAN ELAZIĞ’A DUALARLA GÖNDERDİ « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

28 Mart 2024 - 12:48

BAŞKAN YAVUZ 2. YARDIM TIRINI KIRIKHAN’DAN ELAZIĞ’A DUALARLA GÖNDERDİ

BAŞKAN YAVUZ 2. YARDIM TIRINI KIRIKHAN’DAN ELAZIĞ’A DUALARLA GÖNDERDİ
Son Güncelleme :

26 Ocak 2020 - 16:14

25.01.2020 Cuma akşamı 20.50’de Merkezi Elazığ Sivrice’de meydana gelen deprem dolayısıyla mağdur olan vatandaşlarımız için belediye binası önünde açılmış olan yardım çadırında toplanan yardımlar Elazığ’a dualarla gönderildi.
Belediye binası önünde düzenlenen programa Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Belediye meclis üyeleri, Ak parti yönetim kurulu üyeleri, Ak parti kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, Kurum müdürleri katıldı.
Programda konuşma yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Öncelikle Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) rahmet kederli aileleri ve yüce milletimize başsağlığı dilerim. Depremde yaralanan kardeşlerimize de Rabbimden acil şifalar dilerim.
Bugün bir kez daha Kırıkhan’lı olmaktan gurur duydum. Memleketimin güzel insanları her zaman olduğu gibi yine mağdur olan kardeşleri için yardıma koştu ve belediye binamız önünde açmış olduğumuz yardım çadırımıza yardımlarını teslim etti. Beni en çok duygulandıran ise bir hanım kızımızın kendi çeyizinden yardım göndermesi olmuştur. İşte benim memleketimin güzel insanları böyle. Yardım eden bütün hemşerilerimizden Allah (c.c.) razı olsun. Rabbim yaptıkları yardımları kabul eylesin. Bu bizim ikinci tırımız. İlk yardım tırımızı dün gönderdik. İçerisinde temel gıda maddeleri vardı. Allah’ın (c.c.) izniyle hemşerilerimizin emanetlerini yerine teslim etmek için buradayız. Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu’na, İlçe başkanımız Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerimize, STK temsilcilerimize kısaca bizlere destek olup emeği geçen herkese teşekkür ederim ”dedi.
Başkan Yavuz’un konuşmasının ardından eşyalar yardım tırına yüklendi. Daha sonra okunan Aşr-ı Şerif ve yapılan duanın ardından tekbirlerle yardım tırı Elazığ’a gitmek üzere yola çıktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.