Bu haber kez okundu.

Başkan Hıfzullah Canpolat; “Netice Almasak Hakkımızı Tahkimde Arayacağız”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’ın TFF’nin Bal Ligi ile alakaları verilen karar ilişkin mücadelenin devam ettiğini ve mağduriyetin giderilmesi için yasal tüm yolları denediklerini açıkladı.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün yaşadığı mağduriyet için gecesini ve gündüzünü katmadan çalışan ve yaşanan haksızlığı her platformda gündeme getiren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat; “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin almış olduğu adaletsiz kararın bozulması için hakkımızı Tahkim Kurulunda arayacağız. Bu kararın açıklanmasından itibaren bizim durumumuzda bulunan takımlarla irtibat halindeyiz ve ortak bir çalışma yürütmekteyiz” dedi.

TFF BİNASI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK

Bal liginde bulunan ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü gibi toplamda 8 takımın mağdur olduğunu ve bu takımlar ile birlikte TFF binası önünde basın açıklaması yapmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Hıfzullah Canpolat, “8 takımla birlikte yapmış olduğumuz görüşme talebimize bu güne kadar henüz olumlu bir dönüş olmamakla birlikte her türlü ihtimali göz önünden bulundurarak TFF Tahkim Kuruluna  mağduriyetimizle ilgili diğer sekiz takımla birlikte başvurumuzu en geç Salı günü elden yapıp, kalabalık bir şekilde TFF önünde ayrıca bir basın açıklaması yapacağımızda belirtmek isterim.

Özellikle Belediye deki üçüncü görevim nedeniyle işlerin yoğunluğundan yerime tahkim kuruluna başvurumuzu Sportif Direktörümüz Ahmet Erten tarafından yapılacak olup, yakından takip edeceğimi ve takımımızın hakkını sonuna kadar savunacağımı Siirt kamuoyuna paylaşır saygılarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.