Göreve geldiği günden bu yana Düzce'nin daha modern bir çehreye bürünmesi için projelerini tek tek uygulamaya koyan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Avni Akyol ve İnönü parkları ile Anıtpark Meydanı'nı kapsayan 'Millet Bahçesi' çalışmaları için hızla düğmeye bastı.



Ardından rotasını Düzce'nin kalbi konumundaki İstanbul Caddesi'ne çeviren Özlü, eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Yayalaştırma Projesi kapsamında araç trafiğine kapatıp tramvay hattı döşettiği yolu daha verimli hale getirecek uygulamalar için ekipleri sahaya çıkarttı. Tüm bu değişim ve dönüşümün nedeni ve hedeflerini ise kendisini ziyaret eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve AK Parti Düzce Gençlik Kolları teşkilatına anlattı.


Kültür Merkezi'nde gençleri ağırlayan Başkan Dr. Faruk Özlü burada yaptığı toplantıda "Gençler ülkemizin geleceğidir." şeklinde sözüne başladı.
Özlü, şöyle devam etti: "Birbirinden değerli, pırıl pırıl gençler bizi ziyarete geldi. Onların heyecanı, yeni Türkiye'nin inşasında bizlere en büyük güç olan, ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimiz, bizim hazinemizdir. Bu açıdan Düzce'deki değişimi, dönüşümü onların fikir ve düşünceleri ile yürütmemiz gerektiğine inanıyorum.


Düzce'mizi Türkiye çapında gelişen ilk 10 il arasına sokmak için onların desteğini de almalıyız. Bu yüzden projelerimizi çalışmalarımızı onlara iyi anlatmalıyız. Bu ziyareti çok önemsiyorum ve düzenli aralıklarla bir araya gelmemizi ümit ediyorum, toplantımıza katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." HABER:C.ÜSTÜNER