GTSO aidatları 4 ay ertelendi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Koronavirüs salgını sürecinde Oda üyesi firmaların ödemesi gereken yıllık ve munzam aidatı dört ay erteleme kararı aldı.

GTSO aidatları 4 ay ertelendi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Koronavirüs salgını sürecinde Oda üyesi firmaların ödemesi gereken yıllık ve munzam aidatı dört ay erteleme kararı aldı.

Alınan karar hakkında açıklamalarda bulunan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak Koronavirüs  salgını ile yürütülen mücadele kapsamında İş dünyasının süreci atlatması için hiç olmadığı kadar desteklenmesi gerektiğinin farkında olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve var gücümüzle bizlerde bu ulusal mücadeleye destek veriyoruz” dedi.

“Haziran Ayında Ödenmesi Gereken Aidatlar 4 Ay Ötelendi”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimi ve Ticaret Bakanlığı’nın izni ile Haziran ayında ödenmesi gereken yıllık üyelik ve munzam aidatlarının birinci taksitinin gecikme zammı ve faiz tahakkuk ettirilmeksizin, ikinci taksitle beraber Ekim ayında ödenmek üzere 4 ay ötelendiğini kaydeden Akçay, “Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın varlığı üyelerinin varlığına bağlıdır. Bizlerde bu düşünce ile üyelerimizin ve iş dünyamızın yükünü hafifletmek, ekonomiyi ayakta tutmak ve üreten kesime destek olmak adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz önderliğinde böyle bir karar aldık. Üyelerimiz şundan emin olmalı ki; GTSO olarak önceliğimiz, üyelerimizin ekonomik faaliyetlerini ülke menfaatlerine uygun olarak geliştirmek, onların daha fazla gelişmesi için yaşamış olduğu sorunlarını çözüme kavuşturmak ve beklentilerini karşılamaya yönelik hizmet etmektir. Aidat ertelemesi de bu doğrultuda ki çalışmalardan biridir. Bu gelişmeler adına girişimde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne, Ticaret Bakanlığımıza, iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte, üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyor; önce insan sağlığı bilinciyle, üyelerimizin iş yerlerinde her türlü tedbiri almalarını önemle hatırlatıyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER