Bakan Soylu, Vali Kaldırım'ı Tebrik Etti

Elazığ’da bir ofiste kumar oynadıkları tespit edilen kişilere 3 bin 150 TL para cezası ve en az 10 kitap okuma zorunluluğu getirilmişti. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın bu kararı kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da alınan bu kararı sosyal medya hesabından paylaştı ve Vali Kaldırım’ı tebrik etti.

Bakan Soylu, Vali Kaldırım'ı Tebrik Etti

Elazığ’da bir ofiste kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine Vali Kaldırım’ın talimatıyla operasyon yapılmış ve kumar oynandığını tespit ederek yasakları ihlal eden 11 kişiye çeşitli cezalar kesilmişti.

Her bir kişiye 3 bin 150 TL idari para cezası, 30 gün ikametlerinden ayrılmama tedbiri, en az 10 kitap okuma zorunluluğu getirilmiş ve bu karar kamuoyunun takdirini toplamıştı.

BAKAN SOYLU TEBRİK ETTİ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın bu kararı takdirle karşılanırken Vali Kaldırım’a bir teşekkür de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bizimkiler sosyal mesafeye alıştılar... Yine bir ilimizde kumar oynarken yakalananların her birine 3150 TL para cezası... Valimize alkış” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mert
mert - 4 yıl Önce

sayin editor yalakalik yapmayin.

M.Kasım
M.Kasım - 4 yıl Önce

Desene vali, kadılık görevini de üstlendi.Direk ceza vermekle kalmayıp,uygulamasına da başladı.Hukuk ta ki ev hapsi cezasını bazı hükümlülere hakim kararıyla ,bizim bildiğimiz c.savcilari gözetiminde uygulanırdı.Desene sistem değişmiş bizim haberimiz yok.Hayirli olsun.

Madem
Madem - 4 yıl Önce

Devlete para girmiş die tebrik etmiştir ama vali en iyisini yapmış

SIRADAKİ HABER

banner137