Bakan Soylu talimat verdi

Bakan Soylu talimat verdi

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ilimize yeni hükümet konağı ve emniyet binası yapılması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimat verdiğini duyurdu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ilimize yeni hükümet konağı ve emniyet binası yapılması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimat verdiğini duyurdu. Milletvekili Selim Yağcı, iki yeni hizmet binasının toplam yatırım bedelinin ise 106 milyon TL olduğunu bildirdi.

Milletvekili Selim Yağcı, ilimize gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili Ankara’da yoğun bir mesai harcıyor. Bakanlarla sık sık bir araya gelen Milletvekili Yağcı, ilimizle ilgili görüşmeler gerçekleştiriyor. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile buluşan Milletvekili Yağcı, hükümet konağı ve emniyet binası müjdesini duyurdu.

106 milyon TL yatırım bedeli olan iki hizmet binasının ilimize kazandırılacağını aktaran Mv. Selim Yağcı, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ile ilimize ait problemlere ilişkin istişarelerde bulunduk. Şehrimiz için çok önemli olan yeni Valilik Hizmet Binası ve Emniyet Müdürlük Binası yapımı konusunda mutabakata vardık. Sayın Bakanımız çalışmaların başlaması konusunda gerekli talimatları verdiler. Sayın Bakanımıza ülkemize ve şehrimize sağladığı tüm katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum.

Yeni valilik hizmet binası ve Emniyet İl Müdürlüğü hizmet binası toplamda 106 milyon TL yatırım olmak üzere şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4692 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum