Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Afili Aşk’ta malum Ayşe sözlü, Kerem Ceyda’yla sözde birlikte... Muhsin Bey, Yelda Hanım hep birlikte yemek masasındalar. O sırada içeri Ayşe’yle sözlüsü girer. Muhsin Bey durum değerlendirmesi yapıyor: “Ne güzel ya memleket olarak giremedik ama biz aile olarak AB’ye girdik.
Eski gelin, yanında yeni sözlüsü, yeni gelin adayı oh ne güzel hep birlikte...”

Beğenmiyorsan, git...

TLC kanalı ‘Emlak Avcısı’, ABD’li bir çift vardı. Kalkmışlar İngiltere’nin Blackburn şehrine gitmişler. Burada evler, Victoria Dönemi’nden kalma... Çift, bir türlü ev beğenemiyor. “Mutfakta mikrodalga yok. Çamaşır ve kurutma makinesi mutfakta, biz Amerikalılar buna ‘sıkış-tepiş’ deriz. Çok köylü ve kırsal” diyerek eleştiriyor. Ev ahalisi, “Beğenmiyorsan, dön memleketine. İzmir’e gelen İstanbullular gibiler” demez mi?

Haberin Devamı

Slim fit giyenler cemiyeti!

‘Tutunamayanlar’da Tarık, Sevgililer Günü’nde İrem’i kıskandırmak için Vildan’la sevgili olmaya karar veriyor. Vildan, onu baştan aşağıya değiştiriyor. Dar kesim takım giydiriyor. Mahalleye gitmeye karar veriyorlar.
O sırada, “Tarık sen misin?” diyen bir dar kesim giymiş genç, yollarını kesiyor. “Artık sen de bizdensin” diyor. Sonra bir kamyonet yanaşıyor, içinden benzer kıyafette gençler iniyor. “Babet çorap giyenlere selam olsun dar paçalar” yeminiyle, toplantı yapmışlar ve “Mahalleden sinyal aldık yeni katılım var, ekibi hazırlayın!” diyerek, yola çıkmışlar.
Ev ahalisinin hoşuna gitti bu ayrıntı.
Slim fit giyenler topluluğu!