Ekonomik anlamda reform sürecine giren Türkiye’nin ilk özel havayolu şirketlerinden Atlasglobal Havayolları geri dönüş tarihiyle ilgili açıklama yapıldı.

Çalışanlarının maaşını ödeyemediği ve biriken borçlarında yapılandırmaya gittiği gerekçesiyle 21 Aralık’a kadar seferlerini durduran Atlasglobal dönüş tarihini açıkladı.

DÖNÜŞ TARİHİ ÖNE ÇEKİLDİ

26 Kasım’da çalışanların maaşları konusunda ödenek bulmakta zorlanan ve faaliyetine bir müddet ara vererek 21 Aralık’ta tekrar işleyişe geçeceğinin duyurusunu yapan Atlasglobal 16 Aralık’tan itibaren uçuş operasyonlarına yeniden başlayacağını duyurdu.

ESKİ DÜZENDE DEVAM EDİLECEK

Türk Hava Yolları’nın alkol ikramında sınırlamaya gitmesi, Borajet’in iflas etmesi’nden sonra havayolu şirketlerinin ekonomik krizin içine sürüklendiği dönemde Atlasglobal yetkililerinden gelen müjdeli haber sevindirdi. Konuyla ilgili yapılan duyuruda, “Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşlarımıza 21 Aralık 2019 tarihine kadar ara vermek zorunda kaldığımızı duyurmuştuk. 16 Aralık 2019 Pazartesi itibariyle tüm çalışanlarla aynı düzende görevimizin başında olacağız” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi