MENÜ

Aslanlar farkı mı?

Abone Ol Google News

Galatasaray’a 2003’ten itibaren, yenilgi tattırmayan Konyaspor 90 dakikaları; yine ‘tarih tekerrürden ibarettir’ dedi. Emre Akbaba’nın devreye girmiş olması, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzeti. Falcao bu eşsiz çeşniden, ziyadesiyle nasiplenip memnuniyetini golleriyle belli mi edecek? Yoksa yine akut sakatlık tekerrürüyle bu yarıyıda mı geçirecek? Golcü dakika 57‘de çıktı da! İlk 15 dakika yaşanan ısınma süreci ve mutlaka yaşanan bir gol tehlikesi, bir Galatasaray ritüeli mi? Bu kez de 5’te Muslera nefis bir kurtarış yaptı. Emre hücum aksiyonlarında aranan lezzet olması, gol kolaylığını da sağladı. 25’te Falcao-Ömer, 39’da Emre-Saracchi ve 79’da Adem- Mariano asistleriyle 3 gol attı. Fakat bu organizasyonlarda takım bütünlüğü ve kenarların ve ortadakilerin ritm bütünlüğü, güzel olandı. Galatasaray ’ın fokurtu içinden çıkardığı, 3’lük puan ve gol lezzeti, Aslanlar farkı mı?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray onca homurtulu, fokurtu ve keşmekeş içinden yine bir sürpriz şampiyonluk sevinci daha çıkarır mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kuyruklu yıldızın önünde Emre Akbaba, peşinde de tüm Galatasaray futbolcuları sahne aldı dün gece...

Maçın olayı

Hafta içi yaşanan problemlerin ardından ortaya çıkan net galibiyet, Sarı-Kırmızılı camiaya sporcular tarafından ‘kurcalamayın’ diye verilen en net mesajdır. Anlamak gerek!

Kısa mesaj

Fatih Terim artık tamamen işine konsantre olmalı ve algı yönetimiyle taraftarları yönlendirme çabasını bırakmalı. Mustafa Cengiz ve yönetimi Alp Yalman sonrası oluşmuş, en doğru yapıdır nokta.

YORUM YAZ