Arslan ve Kılıç’tan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Arslan ve Kılıç’tan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı ortak mesaj şöyle:

"Muharebe meydanlarında ve terörle mücadelede aziz milletimiz ve vatanımız uğrunda canını hiç çekinmeden ortaya koyan medarı iftiharımız olan kahraman gazilerimizi, 19 Eylül Gaziler Gününde şükranla yâd ediyoruz.

Şehit ve gazilerimiz, destanlaşan nice kahramanlıklarla bu güzel ülkeyi bize emanet ettiler. Birlik ve beraberlik ruhuyla cansiperane gösterdikleri büyük fedakârlık ve kahramanlıklar, vatanımızı korumakla kalmamış sarsılmaz temeller üzerine oturtmuştur. Bu gün bizlere düşen, biz bırakılan bu kutsal emaneti, dünya durdukça yaşatmak ve kahramanlarımızı hep rahmetle ve şükranla anmaktır. Bu vesileyle, 19 Mayıs Gaziler Gününü içtenlikle kutluyor, şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyor, şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler