Arçelik, ‘Sağlık Personeli Destek Hareketi’ kapsamında ilk aşamada 170 hastaneye beyaz eşya ve küçük ev aleti bağışında bulundu. Bu kapsamda Sinop Atatürk Devlet Hastanesi için hazırlanan 26 adet beyaz eşya ve küçük ev aletinden oluşan bağış hastaneye teslim edildi. Sağlık personelinin kullanımına sunulan bağışta; 15 adet çay makinesi, 1 çamaşır makinası, 1 çamaşır kurutma makinası, 2 adet tost makinası ile 3 midi fırın ve 4 kahve makinası yer aldı.

BAĞIŞIMIZI İLK AŞAMADA 170 HASTANEYE YAPTIK
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, ülke çapında ilk aşamada 170 hastaneye ihtiyaçları doğrultusunda beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışladıklarını söyledi.

Toplum sağlığını ayakta tutmak için büyük fedakarlık gösteren sağlık personelinin hijyen, beslenme ve tazelenme ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olabilmeyi amaçladıklarını kaydeden Can Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü: "Koronavirüs (COVID-19) kriziyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor, tüm teşkilatımızın ve toplumumuzun sağlığını önceliklendiren ve iş sürekliliğimizi destekleyen tedbirleri almaya devam ediyoruz. 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgınla mücadelede en büyük eforu sağlık çalışanlarımız gösteriyor. Kritik bir dönemde hayatlarını riske ederek, en ön cephede mücadele ediyorlar. Biz de Türkiye'nin en köklü ve sevilen markası olmanın sorumluluğuyla, sağlık personeline destek olacak çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Sağlık Bakanlığıyla ortak yürüttüğümüz proje kapsamında, ülke çapında ilk aşamada 170 hastaneye ihtiyaçları doğrultusunda beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışlıyoruz. Toplum sağlığını ayakta tutmak için büyük fedakarlık gösteren sağlık personelinin hijyen, beslenme ve tazelenme ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olabilmeyi amaçlıyoruz.

BU SÜREÇTEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ
Ürünlerimizin Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelere özveriyle ulaşmasını sağlayan; kıymetli teşkilatımız da büyük bir alkışı hak ediyor! Sosyal mesafeleri aralasak da ailemizin kenetlenmiş olduğunu görmekten gurur duyuyor, bu süreçten daha güçlü ve sağlıklı bir şekilde çıkacağımıza kuvvetle inanıyoruz. Sizleri de sosyal medya kanallarımızda başladığımız iletişimimizi desteklemeye davet ediyorum. Tüm dünya olarak #iyileşeceğiz. Bu zorlu dönemde gösterdiğiniz güven, özveri ve sağduyu için hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber