ANNESİNİ MERDİVENDEN İTTİ

ANNESİNİ MERDİVENDEN İTTİ
Tekirdağ Çorlu’da iddiaya göre genç bir kız alışveriş mağazasında istediklerini almadığı için annesini merdivenlerden aşağı itti. Sosyal medyada görüntünün yayılması üzerine #anneyekalkanellerkırılsın etiketi açıldı....

Tekirdağ Çorlu’da iddiaya göre genç bir kız alışveriş mağazasında istediklerini almadığı için annesini merdivenlerden aşağı itti. Sosyal medyada görüntünün yayılması üzerine #anneyekalkanellerkırılsın etiketi açıldı. Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya yükselen etiket altında annesine şiddet uygulayan genç kıza tepki yağdı.

Çorlu’da iddiaya göre genç bir kız alışveriş mağazasında istediklerini almadığı için annesini merdivenlerden aşağı itti. Sosyal medyada görüntünün yayılması üzerine #anneyekalkanellerkırılsın etiketi açıldı. Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya yükselen etiket altında annesine şiddet uygulayan genç kıza tepki yağdı.

Bugün sosyal medyada paylaşılan bir video Twitter'da en çok konuşulan konular arasına "anneyekalkanellerkırılsın" başlığıyla girdi. İddiaya göre, söz konusu videoda genç bir kızın istediği ürünleri almayan annesini alışveriş mağazasının merdivenlerinden itti.

Olay, dün Çorlu’nun Cemaliye Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, annesi ile alışveriş mağazasına giren genç kız annesinden gördüğü bazı ürünleri almasını istedi. Olumsuz cevap alan genç kız annesini merdivenlerden aşağı itti. Canı yanan kadın ağlarken mağaza çalışanları ise genç kıza tepki gösterdi.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER, DUYANLARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Videonun başında merdivenlerden düştüğü için canı yanan anne "Ay bacağım bacağım" diyerek ağlarken, merdivenlerin yukarısında olan kızı ise annesine "Onay mı veriyorsun da konuşuyorsun orada" diyerek bağırmaya başlığı görülüyor. Kadının yanındakiler genç kıza "Bağırma, ne bağırıyorsun" diye tepki gösterirken anneyi ise "Tamam ablam, sakin ol" diye sakinleştirmeye çalışıyor. Annesinin ağlamasına aldırış etmeyen genç kız "Çıkacaksan 'çık' diyorum. Anlamıyorsun laftan. Sinir ediyorsun, sinirden gözüm dönüyor benim" diyerek bağırmaya devam ederken çevredekilerin kendisine "Bir insan annesini döver mi? Sen nasıl bir kızsın?" diyerek kızmasına ise "Sen ne biliyorsun? Ne konuşuyorsun geri zekalı?" sözleriyle cevap verdi.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN KONU OLDU

Söz konusu video Twitter'da en çok paylaşılanlar arasına girerken genç kıza tepki gösteren Twitter kullanıcılarının #anneyekalkanellerkırılsın etiketine yazdıkları en çok konuşulan konu oldu.

KAYNAK: Çorlu Haber