Amatör Spor Haftasında Kapanış ve Ödül Töreni Düzenlendi

Tarih : 2019-10-16 / Kategori : Genel Haber

Amatör Spor Haftasında Kapanış ve Ödül Töreni Düzenlendi

          Amatör spor haftasının ödül törenini   Vali  Enver ÜNLÜ, il protokolü ve sporcularımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
          Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra protokol üyeleri, kulüp başkanları, kulüp yöneticileri, sporcular, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
 

         Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili hazırlanan slayt gösterisi, öğrenciler tarafından spor gösterilerinin yapılması ve yılın en iyilerine ödüllerinin verilmesi ile devam etti.
        Gençlik ve Spor il Müdürü Şerafettin Yiğit, Sporun EN’lerine ve 1 hafta boyunca yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcularımıza çeşitli hediyelerin verildiği törende bizleri yanlız bırakmayan başta sayın Valimiz Enver ÜNLÜ’ye, Ak Parti İl Başkanı sayın Ahmet Tutulmaz ve çok Kıymetli protokol üyelerine teşekkür ederken, programın düzenlenmesinde emeği geçen Spor şube Müdiremiz Zehra ÖZKAN’a, Gençlik Merkezi Müdürümüz Ahmet Karaca’ya, Şube Müdürümüz Sait TEKİN’e ve tüm personellerimize ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

Foto Galeri
Amatör Spor Haftasında Kapanış ve Ödül Töreni Düzenlendi Amatör Spor Haftasında Kapanış ve Ödül Töreni Düzenlendi Amatör Spor Haftasında Kapanış ve Ödül Töreni Düzenlendi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası