Ağrı Politika

AK Parti Ağrı İl Başkan adayı Özyolcu Ağrı'da çiçeklerle karşılandı

AĞRI - AK Parti Ağrı İl Başkan adayı Halil Özyolcu Ağrı'da çiçeklerle karşılandı.

Ağrı - AK Parti Ağrı İl Başkan adayı Halil Özyolcu Ağrı'da çiçeklerle karşılandı.

Çarşamba günü yapılacak AK Parti 7. Olağan Kongresi öncesi Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Ankara'dan uçakla Erzurum'a buradan da kara yolu ile Ağrı'ya gelen AK Parti İl Başkan adayı Özyolcu, Eleşkirt ilçesinin girişinde partililerce çiçeklerle karşılandı.

Karşılama ve kurban kesiminin ardından il merkezindeki Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda devam eden programda konuşan Sayan, Özyolcu'nun geçmişte milletvekilliği ve il başkanlığının yanı sıra partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını söyledi.

Sayan, AK Parti bayrağını daha da yukarıya kaldıracaklarını belirtti. Özyolcu ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Ağrı'yı daha iyi noktalara taşıyacaklarını anlattı.Kaynak:AA

ağrı halil özyolcu1
ağrı halil özyolcu2
ağrı halil özyolcu3
ağrı halil özyolcu4
ağrı halil özyolcu1
ağrı halil özyolcu2
ağrı halil özyolcu3
ağrı halil özyolcu4
ağrı halil özyolcu5
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Politika haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, AK Parti, Belediye, Eleşkirt, Erzurum, Erzurum Kongresi, Halil Özyolcu, Savcı Sayan gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir