Güncel

Ağrı'da Kovid-19 uyarılarına rağmen yoğunluk dikkati çekti

Ağrı'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ve uyarılara rağmen Cumhuriyet Caddesi ile bazı alanlarda birçok kişinin olduğu görüldü.

Ağrı'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ve uyarılara rağmen Cumhuriyet Caddesi ile bazı alanlarda birçok kişinin olduğu görüldü.

Polis ekipleri, anons yaparak vatandaşları evlerinde kalmaları konusunda uyarıyor. Başta Cumhuriyet Caddesi olmak üzere bazı caddelerde yoğunluğu azaltmak için giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı. Vatandaşların caddeye giriş çıkışları polislerce kontrollü olarak sağlanıyor.AA

Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık1
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık2
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık3
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık4
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık5
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık6
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık7
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık8
Ağrı cumhuriyet caddesi kalabalık9

2 Yorum

  1. Ahmet Çelik

    Ağrı'da yasaklara uymayan hemşehrilerimizi; koronavirüs ile ilgili konulan yasaklara uymalarını davet ediyoruz. Hayat kadar ucuz değil. Lütfen"Evde kal" çağrısına uyalım,uymayanları da uymaya davet edelim! Kendimizi, belkide en sevdiğimiz bir insanın hayatını ölümle sonuçlanan bir tehlikeye atmayalım. Bütün hemşerilerimiz çok değerlidir.

  2. Ne yapsanız boş sokağa çıkma yasağı yada çok sıkı bir önlem alınmadığı sürece bu dahada artar milletimiz çok hafife alıyor bu işi çoğunun umrunda değil yarısı hiç umursamıyor bile ya sokağa çıkma yasağı yada çok sıkı bir tedbir şart bu ikisi olmassa rabbim uzak etsin daha çok yayılır ztn adam akıllı ilAçlama da yok izalasyon ztn yok rabbim hayırlısını nasip etsin

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir