9 Öğretmenden Evde Kal Klibi...

Bodrum’da görev yapan 9 öğretmen, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çektikleri kliple "evde kal" çağrısına destek verdi.

9 Öğretmenden Evde Kal Klibi...

Yarımada’nın farklı okullarında görev yapan 9 öğretmen, koronavirüs salgınından evlerde kalarak korunabileceğini anlatmak, hayatın eve sığabileceğini vurgulamak, yaşanan bu zor günlerde moral ve umut depolamak amacıyla bir şarkı hazırladılar. 

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle 9 müzik öğretmeni bu şarkıyı evlerinden çıkmadan seslendirdiler. Cep telefonları ile ses ve görüntülerini kayda alarak bir klip hazırladılar. Şarkının aranjörlüğünü ise Gürdal Karagöz yaptı. Öğretmenler, “Bodrum'da görev yapan öğretmenler olarak Türk milletinin bu illetten en az zararla kurtulmasını tüm kalbimizle diliyoruz” dediler. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgınına ilişkin son gelişmeleri hepimiz yakından takip ediyoruz. Uzun zamandır "evde kal" çağrısına destek veriyoruz. Ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladıkları eserden ve ortaya koydukları destekten dolayı kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Şarkıyı hazırlayan öğretmenler ise şöyle;

Adil Sevencan (Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi Müzik Öğretmeni)
Gülriz Donanmış (Müzik Öğretmeni)
Şahin Kapar (Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni)
Hüseyin Turgay Kutluğ (Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu Müzik Öğretmeni)
Serap Erkefeli (Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müzik Öğretmeni)
Sinan İşvaroğlu (Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müzik Öğretmeni)
Öznur Bircan (Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu Müzik Öğretmeni)
Hasan Genç (Suzan Abdülhakim Bilgili Ortaokulu Müzik Öğretmeni)
Ferah Utku Pekdemir (Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu Ortaokulu Müzik Öğretmeni)